Bir zamanlar oyunculuğu ile konuşulan Merve Boluğur uzun zamandır mesleğini yapmıyor. Bir dönem evlendiği ünlü popçu Murat Dalkılıç ile evliliğinin yolunda gitmemesinin ardından boşanan Merve Boluğur’un aşktan yüzü pek gülmemişti. Zaman zaman ilişki denemeleri olmasına rağmen bir türlü aradığı mutluluğu bulamamıştı.

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Merve Boluğur oyunculuğa ara verdikten bir süre sonra sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlar ve tartışma yaratacak açıklamaları ile yine konuşulmaya devam etti. Pek çok kişi sosyal medyada Merve Boluğur’un bu süreci atlatamadığı ve oldukça mutsuz olduğu konuşulmaya başladı.

Merve Boluğur Sonunda Aradığı Aşkı Buldu

Ünlü oyuncu Merve Boluğur bir süre önce şarkıcılığa da soyunmuştu. Yapmış olduğu müzik çalışmalarını sevenleri ile paylaştı ancak beklediği etkiyi görmedi. Pek çok kişi ünlü oyuncunun müzik konusunda başarılı olmadığını ve oyunculuğa dönmesini istediler. Merve Boluğur müzik çalışmalarını yaptığı sırada tanıştığı müzisyen ve Dj Mert Aydın ile çok geçmeden ilişkisini açıkladı. İkilinin aşklarını saklamadan sosyal medya hesabından paylaşmaları sevenlerinin de ilgisini çekmişti. Merve Boluğur uzun zamandır yaşadığı yalnızlığa son verdikten sonra sürpriz bir gelişme yaşandı.

Evlilik Teklifi Aldı!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle çıktığı yemekte sürpriz bir gelişme yaşandı. DJ sevgilisi Mert Aydın çıktıkları yemekte sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti. Güzel oyuncu ise henüz kısa bir süredir birlikte olmalarına rağmen bu teklifi kabul ettiğini açıkladı. Sosyal medyada sürpriz evlilik teklifinden sonra daha aktif bir biçimde paylaşım yapmaya başladılar. Merve Boluğur sevgilisinin paylaşımlarının altına yorum yapmaya devam ediyor. Her defasında sevgilisinin fotoğraflarının altına ‘Kocam, erkek gibi erkek’ yorumları ile takipçilerini de şaşırtmaya devam ediyor.