Ünlü oyuncu Merve Boluğur, aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamamıştı. Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile evliliğini bitirdikten sonra aşktan yana şanslı olamayan ve işlerden de uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur hakkında sosyal medyada da çeşitli iddialar ortaya atılıyordu.

Ünlü oyuncunun ruh sağlığının yerinde olmadığı ve boşanma psikolojisini yıllar geçmesine rağmen üzerine atamadığı iddia edilmişti. Zaman zaman başka ilişkileri olmasına rağmen bir türlü sonu gelmediği için gündeme gelmişti.

Murat Dalkılıç’a Sert Tepki Gösterdi!

Merve Boluğur hakkında sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atılırken yıllar önce boşandığı eski eşi geçtiğimiz haftalarda ilginç bir yazı yayınlamıştı. Yazının temelinde eski eşi Merve Boluğur’un çok üzerine gidildiğini, yapılan şakaların maksadını aştığını ve kendisinin bunları hak etmediğini yazmıştı. Ardından ayrılık sebebini isterse eski eşinin açıklayabileceğini dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından Merve Boluğur duruma tepki göstererek hala eski eşinin üzerinden prim yapmaya çalıştığını ve gelen iddialara karşı sessiz kaldıkça çok üzerine gidildiğini sert bir dille açıklamıştı. Eski eşinin ise hala şov yapma peşinde olduğunu belirtmişti.

Yeni Aşkını Gururla Paylaşmaya Devam Ediyor!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Merve Boluğur son zamanlarda yeni bir aşka yelken açtı. Müzik çalışmaları sırasında tanıştığı DJ sevgilisi Mert Aydın ile dolu dizgin yaşadığı aşkını saklamayı ihmal etmiyor. Her fırsatta ikili sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar.

Merve Boluğur’un son zamanlarda yapmış olduğu paylaşımları ise eski eşine ve yaptığı açıklamalara yönelik bir nispet olarak algılanmaya başladı. Merve Boluğur sevgilisinin fotoğraflarının altına ‘Kocam, Jelibonum’ gibi sevgi sözcükleri yazıyor. İkilinin aşklarının dolu dizgin bir şekilde devam ettiği görülünce çok geçmeden evlenebilecekleri yönünde de yorumlanmaya başladı. Merve Boluğur’un ise son zamanlarda ilişkisinde çok mutlu olduğu konuşuluyor.