Serhat Akın’ın Belçika’da futbol oynadığı günlerde Hadise ile yaptığı röportaja dair anısını dinleyenler arasında eşi de bulununca olanlar oldu. Eşi, Serhat Akın’ı telefonla aradı ve ikili arasındaki konuşmalar sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte Serhat Akın’ın Hadise hakkında sözleri ve eşiyle yaptığı telefon görüşmesi...

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, Hadise ile ilgili eski bir anısını anlattı. Yayına eşi bağlanınca olanlar oldu.

Serhat Akın: "Google’a girerseniz Hadise ile bir röportajımız vardı. Ben Belçika’da Anderlecht’te oynuyordum o zaman. Evli falan değildim tabi, gençtim. O zaman ben daha popülerdim. Hadise de daha yeni ünleniyordu. "

Serhat Akın "Hadise’nin o zamanlar saçları küt kesimdi, çirkindi, beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin tabii ki. Sonradan açıldı Hadise arap atı gibi!"

Bu sözler üzerine eşi yayına bağlanan Serhat Akın, eşine "Neden sürekli yayını takip ediyorsun ya. Biraz birbirimize güvenmemiz lazım. Ben Hadise demedim ’Hades’ dedim." şeklinde durumu izah etmeye çalıştı.

hat ekranında Hadise yazıldığını söyleyen eşine "Onlar sarhoş, içmişler aşkım ondan Hadise yazıyorlar" diyen Serhat Akın, "Bak bak yenge mesajlarını görüyor musun? Böyle bir chat arkamda olsa her sezon gol kralı olurdum" dedi.