Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden olarak kabul edilen ve ATV ekranlarında gündüz kuşağında yapmış olduğu program ile yıllardır en çok konuşulanlar arasına giren Müge Anlı, programın sezon finali yapmasının hemen ardından sürpriz bir karar alarak evleneceğini açıklamıştı.

Ünlü gazeteci Müge Anlı programın sezon finali yapmasının hemen ardından İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Düğün yakın arkadaşları arasında sessiz sedasız ve basına kapalı bir şekilde gerçekleşmişti. Düğünden karelerin bir türlü basın ile paylaşılmaması sevenlerinin de düğün hakkında meraklarını yükseltmişti.

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Düğünden Sonra Soy Adını Değiştirdi!

Müge Anlı’nın aşkının ne zaman başladığı ve birlikteliklerinin ne kadar süredir devam ettiği bilinmiyor. Düğünden görüntülerin paylaşılmamasının asıl sebebinin ise haklarında çok fazla sahte hesap açılması ve bu hesaplardan yanlış bilgi paylaşımının yapılması olarak ifade edilmişti. Düğünden sonra ortalarda görünmeyen Müge Anlı ve eşinin balayına gidip gitmedikleri de merak edilmişti.

İlk Kez Birlikte Görüntülendiler

Müge Anlı’nın merakla beklenen programının Ağustos ayının sonunda yayınlanması bekleniyor. Yeni sezon için geri sayım başlamışken, Müge Anlı ve eşi ilk kez kameralara yansıdılar. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ve eşi bir davete birlikte katıldılar. Düğünde dahil olmak üzere ilk kez görüntülenmeleri sevenlerini oldukça heyecanlandırdı.

Çiftin davette birbirlerine olan bakışları ve mutlulukları da oldukça dikkat çekti. Sürekli gülümseyen ve birbirlerine aşk dolu bakışları dikkat çeken ikilinin keyiflerinin son derece yerinde olduğu belirlendi. Ünlü sunucu ve gazetecinin yeni sezonda düğünü ve evliliği hakkında konuşup konuşmayacağı merak konusu oldu ancak bazı sevenleri ünlü gazetecinin nikah görüntülerini programında yayınlayabileceğini düşünüyor. İkiliyi birbirine yakıştıran sevenleri ünlü gazetecinin yıllar sonra gerçek mutluluğu bulduğunu düşünüyorlar.