Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Son dönemlerde ekranlardan uzak kalan ve zamanında yaptığı açıklamalarla çok eleştirilen Nihat Doğan, sürpriz bir çıkış yaptı. Bekar olan Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde yaptığı düğünle birlikte evlendi.

Nihat Doğan’ın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisinin Arezoo Gharlar isminde İranlı bir kadın olduğu öğrenildi. İkilinin bir yıldır birlikte olduğu öğrenildi. Nihat Doğan son dönemlerde ilişkisi hakkında herhangi bir açıklama yapmamış ve evlenmesi sürpriz olmuştu. Nihat Doğan evlenmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden düğün fotoğraflarını paylaştı. Düğün fotoğraflarında ise romantik bakışları ve tavırları herkesi şaşırtmıştı.

Nihat Doğan’ın Eşi Hamile mi?

Nihat Doğan ve İranlı eşinin yaklaşık bir yıldır birlikte oldukları ve ilişkilerini gözden uzak yaşamayı tercih ettikleri öğrenildi. Nihat Doğan ile Arezoo Gharlar çiftinin nikah şahitliğini ise Erol Köse yaptı. Sessiz sedasız evlendikten sonra ikilinin düğün detayları sevenleri tarafından merak edilmeye başladı. Düğünün ardından Nihat Doğan’ın bu kadar ani evlenmesinin asıl sebebinin ise eşinin 3 aylık hamile olması olduğu konuşulmaya başlandı. Düğüne dair çarpıcı açıklamalar da yapılmaya devam ediyor.

Nihat Doğan İtiraf Etti!

Nihat Doğan’ın ani evliliği karşısında pek çok seveni büyük şaşkınlık yaşamıştı. Düğün fotoğraflarını ailesi ile birlikte sosyal medya hesabından yayınladı. Nihat Doğan’ın eşi hakkında yazdığı romantik paylaşımlar ise son derece dikkat çekti.

Nihat Doğan merak edilen hamilelik sorularına ‘Bizim dini nikahımız önceden yapılmıştı. Düğün yapacakken ailede bir kayıp yaşadık. Düğünü erteledik. Ama eşim bebek beklediği için şimdilerde düğün yaptık. Dostlarımıza ani gelişen düğünümüz için haber veremedik ancak sonrasında daha büyük bir düğün yaparak dostlarımızı da ağırlamak isteriz’ ifadelerini kullandı. Yapmış olduğu bu itiraf sonrasında ünlü türkücünün yakın zamanda baba olacağı öğrenildi.