Ünlü manken Özge Ulusoy son zamanlarda eskisine nazaran magazin dünyasında daha az yer almayı tercih ediyor. Olgunlaştığını ve sadece işi ile gündem olmak istediğini belirten Özge Ulusoy’un bu süreçte özel hayatında da daha sakin bir yaşam sürmek istediği öğrenildi.

Ünlü manken, Hacı Sabancı ile yaşadığı ve uzun yıllar devam eden ilişkisi ile gündeme gelmişti. İkilinin aşklarının nikah masasında son bulacağı düşünülüyordu ancak bazı iddialara göre Hacı Sabancı’nın bu evliliği istememesi nedeniyle ikilinin bir türlü evlilik yolunda adım atamadıkları öğrenildi. Sonunda ikilinin ilişkisi bitti. Hacı Sabancı yeni bir aşka yelken açarak evlenirken, Özge Ulusoy’un da uzun zamandır devam eden ve gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği bir ilişkisinin olduğu ortaya çıktı.

Özge Ulusoy Özel Hayatıyla Çok Mutlu!

Ünlü mankenin uzun zamandır iş insanı Faruk Çolakoğlu ile birlikte olduğu ve ikilinin aşk yaşadığı biliniyor. Bu aşk üzerine çok konuşmak istemeyen Özge Ulusoy’un ise son derece mutlu olduğu ve magazinden uzak bir hayat yaşamak istediği belirlendi. İkilinin ilişkilerinin evliliğe gidip gitmeyeceği ise merak ediliyor.

Özge Ulusoy Yatırımlarını Emlak Sektörüne Yatırıyor!

Geçtiğimiz günler ünlü manken bir giyim firmasının 2023 yılı kış koleksiyonunun çekimlerini yapmak için kamera karşısına geçti. Firmanın kataloğu hazırlarken ünlü mankenden ilham aldığı öğrenildi. Kadıköy’de bulunan ve 152 yıllık geçmişi bulunan mermer kökte çekimler devam etti.

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Ünlü mankenin yıllardır podyumlarda olduğu ve iyi kazandığı biliniyor. Birikimlerini nasıl değerlendirdiği de merak ediliyor. Bu sorunun sorulması üzerine beklenmedik bir yanıt veren ünlü manken parasını emlak sektörüne yatırarak kendisine ev aldığını açıkladı. Hatta son zamanlarda kendisine doğum günü hediyesi olarak evini tadilat yaptıracağını da belirtti. Yatırımlarını her zaman anne ve babası ile danışarak ortak bir kararda değerlendirdiğini duyurdu.