Ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan zaman zaman evlilikleri ile gündeme gelmeye devam ediyorlar. Arada olan yaş farkı zaman zaman konuşulurken, Pınar Altuğ her zaman yaş farkının sorun olmadığını dile getirmeye devam ediyor. İkilinin 2008 yılından bu yana kavgasız gürültüsüz ve mutlu bir şekilde yürüttükleri evlilikleri sık sık magazin gündeminde de konuşulmaya devam ediyor.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Yağmur Atacan uzun bir aranın ardından kendine özel Instagram hesabı açmış ve hesap açtıktan sonra aktif olarak paylaşım yapmaya başlamıştı. Özellikle eşi Pınar Altuğ’a yönelik yapmış olduğu yorumlarla sık sık magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyorlar.  

Yağmur Atacan Sosyal Medyadan Eşiyle Uğraşmayı Seviyor

Yağmur Atacak sosyal medyada eşi Pınar Altuğ ile eğlenceli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İkilinin eğlenceli paylaşımları sosyal medya takipçileri tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yağmur Atacan sık sık sosyal medya hesabı üzerinden eşine yorum yapmayı ve takılmayı ihmal etmiyor. İkilinin arasında olan 9 yaş fark zaman zaman sosyal medya kullanıcılarının diline düşse de ikilinin birbirleri arasında yaş farkının sorun olmadığı her fırsatta ortaya çıkıyor.

Pınar Altuğ’un Bikinili Fotoğraflarına Öyle Bir Yorum Yaptı ki!

Yaz aylarının büyük bir kısmını ailece tatilde ve denizde geçiren çiftten Pınar Altuğ, ilerleyen yaşına rağmen fit görüntüsü ve bikinili pozları ile magazin gündeminde yer etmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun sağlıklı ve fit görüntüsünün sırrı da her daim merak ediliyor.

Yağmur Atacan son dönemlerde, eşinin teknede bikinili olarak duş aldığı görüntülerine öyle bir yorum yaptı ki!

Yağmur Atacan eşinin yıllara meydan okuduğu yönünde yapılan yorumlara karşı bu yorumları paylaşarak ‘Her sene yıllara meydan okuyor. Hangi yıllar len bu yıllar. Daha fazla direnemiyorum ben yaşlanacağım’ ifadelerini kullandı.