Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur, 3 milyon liralık Lamborghini ile uçuşa geçti. İzmir-Çeşme yolunda 270 kilometre hız yapan Yağmur Sarıoğlu, eşini kızdırdı. Kırmızı kart gösteren Sabri, "Bir daha olursa arabayı satarım" resti çekti.
Amerika'daki bir haftalık tatilin ardından Çeşme'de de birlikte vakit geçiren iki yakın dostun bu tehlikeli anlarını Kerimcan Durmaz Snapchat'tan yayınlayınca olanlar oldu.

Yağmur Sarıoğlu, şehirlerarası otoyolda hız sınırı 120 km olmasına rağmen eşi Sabri'nin 3 milyon liraya aldığı Lamborghini ile İzmir-Çeşme karayolunda 270 km hız yaptı.

Eğer bir daha hız yaparsa...

İddiaya göre Yağmur Sarıoğlu'nun hayatını tehlikeye atmasından dolayı küplere binen Sabri, bir daha hız yapması durumunda eşine hediye ettiği Lamborghini'yi satacağını söyledi.

Aykırı kişiliğiyle bilinen Kerimcan Durmaz ve Yağmur Sarıoğlu, son günlerde ayrılmaz ikili oldu. Eşine yaptığı pahalı jestlerle bilinen Sabri Sarıoğlu, bu kez kızdı.

Eşine yaptığı pahalı jestlerle bilinen Sabri Sarıoğlu, bu kez kızdı. Yağmur Sarıoğlu'nun aşırı hız yapmasından korkan Sabri'nin, "Bir daha yaparsan arabaları satarım" resti çektiği öğrenildi.