Magazin dünyasında yeni aşk haberleri çok seviliyor. Son günlerde yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Pop dünyasının en çok sevilen ve aynı zamanda yıldızı giderek parlayan isimlerinden şarkıcı Buray özel hayatını genellikle gözler önünde yaşamayı pek tercih etmiyordu. Şimdilerde Buray ile gazeteci ve yaşar Ayşe Özyılmazer arasında yeni bir aşkın ortaya çıktığı konuşulmaya başladı. İkilinin bir süredir birbirlerini tanımaya başladıkları ortaya çıktı.

Yeni Aşk Ortaya Çıktı!

Ayşe Özyılmazer’de uzun süredir magazin dünyasından uzak kalmayı tercih ediyordu. İkilinin bu süreçte Buray ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Magazin kulislerinde dolaşan haberlere ve iddialara göre ikilinin bir süredir görüşmeye başladıkları, birbirlerini tanımak istedikleri ortaya çıktı. Henüz gündem olmak istemedikleri için aynı zamanda ilişkilerini de gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri konuşulmaya başlandı.

Aşk İddiasına Yanıt Gelmedi!

İkilinin tam olarak bir ilişkiye başlamadıkları ancak birbirlerini tanıma aşamasında oldukları konuşulmaya başladı. Yakın çevrelerinin bildiği bu aşkın şimdilerde gizli tutulmak istendiği düşünülüyor. Aşk iddialarının gündemde de sürekli yer etmesinin ardından ikili arasında herhangi bir açıklama gelmemesi ve iddiaları yalanlamamaları bu haberleri güçlendirmeye devam ediyor.

Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

İkilinin nerede ve nasıl tanıştıkları ise henüz bilinmiyor. Buray ve Ayşe Özyılmazer’in nasıl bir ikili olacağı da merak konusu oldu. Ayşe Özyılmazer yıllar önce çalkantılı bir aşk ile gündeme gelmiş ve sürpriz bir evlilik yapmıştı. Yaptığı evlilikle magazin gündeminde de sosyal medyada da çok eleştirilmişti. Bu evliliğinde ve aşkında işler istediği gibi gitmediği için Ayşe Özyılmazer sonrasında boşandıktan sonra kendi kabuğuna çekilmeyi tercih etmişti. Bunun ardından kısa sürede tartışmalara neden olan ünlü gazetecinin şarkıcı Buray ile nasıl bir aşk yaşayacağı merak konusu oldu.