Şarkıcı Simge Sağın, koronavirüs nedeniyle günlerini ev karantinasında geçirirken özel bir YouTube yayınına katıldı. Özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraflarda bulunan Sağın, ilişkilerinin çoğunda aldatıldığını söyledi.

''SEVGİLERİN HİÇBİRİ GERÇEK DEĞİLMİŞ''' '

Hakan Gence'yle Evden'' YouTube programının son konuğu güzel şarkısı Simge Sağın oldu. Aşk hayatıyla ilgili cesur açıklamalar yapan Sağın, ''İlişkilerimin çoğunda beni aldattılar. Seven insan aldatmaz... O sevgilerin hiçbiri gerçek değilmiş. Bana çok hayran olanlar, Simge'yi pijamayla görünce belki de o noktada olmuyor. Bence onlar beni gerçekten sevmemişler. Beni ben olduğum için mi yoksa ünlü olduğum için mi sevdiler diye düşünüyorum."

''İYİ Kİ ZAMANINDA ALDATMIŞLAR''

Simge Sağın geçen sene de katıldığı bir programda, aldatılmaya dair konuşurken "İyi ki beni zamanında aldatmışlar ve hayatımdan gitmişler" yorumunu yapmıştı.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 yılında Şişli, İstanbul'da doğdu. Müzisyen bir babanın kızı olması hayatının her anında müzikle iç içe büyümesini sağladı. 12 yaşında gitar çalmaya ve besteler yapmaya başladı ve müzikle ilgili çalışmalarının İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünden mezun olarak devam ettirdi. Okulda Alaattin Yavaşça, Selahaddin İçli gibi pek çok müzisyenle çalışma fırsatı elde etti.

Sağın ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazandı. Daha sonrasında Gülşen'e dört, Yaşar'a iki ve Serdar Ortaç'a iki sene sahnede vokalistlik yaptı. 2007 yılında başlayan başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen’in oynadığı Annem dizisi için Kıraç ile düet yaptı. “Annem” şarkısı 2010 yılında 818.316 dinlenmeyle dijital ortamda en çok dinlenen 20 şarkı arasına girerek 17. sırada yer almayı başardı.Simge ayrıca Süper FM’in jeneriği gibi pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasında katkıda bulundu.