Seda Sayan magazin dünyasında son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. Ünlü şarkıcı, bu yıl magazin gündemine yaşadığı aşk ve evliliği ile sık sık gelmeye devam ediyor. Kendisi gibi müzisyen olan ve kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Öktem ile geçtiğimiz bahar aylarında nikah masasına oturmuştu.

Daha önce pek çok kez evlilik yapan Seda Sayan’ın kendisinden küçük bir ilişkisinin olması çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. İkilinin arasında ciddi bir yaş farkının olması aralarında başka iddiaların da ortaya çıkmasına neden olmuştu ancak her defasında birbirlerine aşık olduklarını dile getiren ikili sosyal medya hesaplarından da yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyorlar.

Seda Sayan’ın Aşk Paylaşımları Dikkat Çekiyor!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan evlendikten sonra etrafındaki herkesi de şaşırtmıştı. Ünlü şarkıcı evlendikten sonra bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Bu estetik operasyonların büyük bir kısmını eşi ile birlikte geçirmeye başladılar. Bu anları da kimseden saklamak istemeyen Seda Sayan en ince ayrıntısına kadar sosyal medya hesabı üzerinden detayları paylaşmaya devam ediyor. Bu görüntüler bazı takipçileri tarafından oldukça şeffaf olduğu için heyecan yaratırken bazı takipçileri tarafından ise abartı bulunuyor.

Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler Şahan Gökbakar'dan Kerem Aktürkoğlu ve Okan Buruk'a övgüler

Seda Sayan Romantizmin Dozunu Artırdı

Müzisyen olarak sahneye çıkan Çağlar Ökten geçtiğimiz günlerde sahnedeyken eşi Seda Sayan ile birlikte oldukça romantik anlar yaşadı. Eşini sahnede yalnız bırakmak istemeyen Seda Sayan dinlemeye gitti. Bir süre sonra ise ünlü sanatçının sahneye çıkarak eşi ile birlikte şarkı söylediği görüldü. Bunun üzerine birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyleyen ikilinin aşkları bir kez daha heyecana neden oldu. Seda Sayan ise yaşanan bu romantik anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.