Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı uzun zaman önce evliliklerini sonlandırmalarına rağmen hala magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyorlar. Ayrıldıktan sonra farklı ilişkilere yelken açan ikilinin hala son dönemlerde birlikte anılmaları bazı iddiaları gündeme getirmeye devam ediyorlar.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın aralarının velayet ve nafaka gibi sorunlar nedeniyle sürekli olarak gerildiği, Şeyma Subaşı’nın ise öze hayatıyla sık sık gündeme gelmesinin ünlü yapımcıyı rahatsız ettiği iddia edilmişti. Bunun ardından son günlerde şok bir iddia daha ortaya atıldı ve ikilinin daha sık görüşerek aralarındaki sorunları çözmeye çalıştıkları konuşulmuştu.

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Arasında Neler Oluyor?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 9 yıllık ilişkilerini magazin gündemini sarsacak şekilde ani bir şekilde bitirmişlerdi. İkili 9 yıllık ilişkileri boyunca sadece bir yıl evli olarak kalmışlardı. Bunun ardından ikilinin ilişkilerinin ihanet yüzünden bittiği de konuşulanlar arasında yer alıyordu.

Ayrıldıktan sonra çocukları için arkadaş kalan çift zaman zaman gerginlik haberleri ile gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekanda ikilinin tartışma yaşadıkları ve Acun Ilıcalı’nın ise mekanı terk ettiği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı bu iddiaları yalanlayarak aralarının iyi olduğunu ve mekanda karşılaştıkları için ayak üstü konuştuklarını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Yeniden mi Barışacaklar?

Son günlerde magazin gündeminde farklı iddialar gündeme gelmeye başladı. İkilinin barışacakları dahi konuşulmaya başlandı. Ancak Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi Meedo ile barışması bu iddiaları ortadan kaldırdı. Acun Ilıcalı’nın da Çağla Altunkaya ile ayrıldığı konuşuluyordu ancak çiftin geçtiğimiz günlerde maçta birlikte görüntülenmiş olmaları ayrılık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Konu hakkında ortaya atılan iddiaların garipliği ise dikkatlerden kaçmıyor.