Ünlü sanatçı Sibel Can son dönemlerde verdiği konserlerle kendisini dinlemeye gelenleri coşturmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının bir süredir özel hayatı ile gündeme gelmesi dikkat çekmişti. İş hayatını gölgelemeye başlayan bu durum karşısında Sibel Can’ın Bodrum’da gerçekleştirmiş olduğu son konser büyük ses getirdi. Bodrum’da bulunan Antik Tiyatro sahnesinde uzun zamandır beklenen konserini gerçekleştirdi. Bunun ardından bu sahnede vermiş olduğu ikinci konser olduğu ve uzun zamandır sevenleri tarafından bu günün merakla beklendiği öğrenildi. Sibel Can kendisine gösterdiği özenle de büyük şaşkınlığa neden oldu. Sahneye beyaz bir elbise ile çıktı ve kuğu gibi görünüyordu.

Sibel Can Unutulmaz Bir Konser Verdi!

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Bodrumluların uzun zamandır ünlü sanatçının sahnesini beklediği ortaya çıkan kalabalıktan kendisini göstermiş oldu. Sibel Can tarafından verilecek konserin biletleri saatler öncesinden tükenmişti. Daha önce yaz konserleri kapsamında Bodrum’da aynı sahnede konser vermişti ancak yoğun istek üzerine ikinci kez konser verdiği öğrenildi. Bodrum’da sevenlerinin üzerine geçmişten günümüze kadar eski ve yeni pek çok şarkıyı seslendirerek unutulmaz anlar yaşanmasını sağladı.

Sibel Can Dansıyla Büyüledi!

Sahneye beyaz elbisesi ile çıkan Sibel Can adeta kuğu gibi görünüyordu. Hem şık hem de zarif olduğu belirlenen ünlü sanatçının bu süreç içerisinde sahnede kıvrak dansları ile de gelenleri eğlendirdiği görüldü. Geceye gelen misafirlerin, gece sonunda oldukça mutlu ayrıldıkları görüldü.

Bodrum’da sahne alan ünlü sanatçı ünlü sanatçı Zeki Müren’i de andı. Yaptığı açıklamalarda ‘Bugün Bodrum’dayız. Bu yüzden onu anmadan bu günü bitirmek olmaz. Ünlü sanatçımızın da pek çok şarkısını söyledik’ diyerek vefalı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.