Acun Medya tarafından TV( ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışması her geçen gün ekran başındakileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yarışmada, yarışmacılar arasında yaşanan kıyasıya mücadele, şeflerin değerlendirmeleri ve yapılan yemekler farklı ve ilgi çekici anların yaşanmasına neden oluyor.

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

MasterChef yarışmasının en sevilen jüri üyelerinden olan Somer Şef, hem babacan tavrı hem de eğlenceli halleri ile hem yarışmacılar hem de ekran başındakiler tarafından oldukça seviliyor. Gastronomi öğrencilerinin büyü bir kısmının da en büyük idolü olduğu öğrenildi. Fazla kiloları ve tarzı ile zaman zaman sosyal medyada da konuşulan ve eleştirilen ünlü şef hakkında sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Somer Şefin Kıyafetleri Olay Olmuştu

Somer Şefin yarışma sırasında giymiş olduğu kıyafetler oldukça tartışılıyordu. Kilolu olmasına rağmen sürekli bol giyinmesi ünlü jüri üyesinin daha kilolu görünmesine neden oluyordu. Özellikle son dönemlerde giymiş oldukları ile sosyal medya kullanıcıları arasında adeta alay konusu haline gelmişti.

Somer şef hakkında gelen olumsuz yorumlar hakkında ilk kez daha fazla dayanamayarak sessizliğini bozdu. Açıklamalarında ‘Kilolu olduğum için bol kıyafetler giymek ve farklı görünmek hoşuma gidiyor. Asya tarzını da oldukça seviyorum.’ İfadelerini kullanmıştı. Ancak bol giyinmesinin altında farklı bir gerçek olduğu ortaya çıktı.

Somer Şefin Herkesi Üzecek Hastalığı Ortaya Çıktı!

51 yaşında olan Somer Sivrioğlu’nun sağlık durumunda da bazı pürüzler olduğu ortaya çıktı. Bu süreçte bağırsaklarında polip olduğu belirlenen şefin bu hastalığını asıl sebebinin ise fazla alkol tüketmekten kaynaklandığı öğrenildi.

Doktorlar bağırsak sorununun ilerlemesi halinde kanser hastalığına dönebileceği konusunda uyarılarda bulunurken bir an önce bu durumun engellenmesi için alkolü bırakması gerektiği dile getirildi. Ünlü şefin son yıllarda çok fazla alkol tükettiği ve bu konuda bir önlem almazsa ciddi bir sağlık sorunu ile mücadele edebileceği konuşuluyor.