Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Ekranların hem çok izlenen hem de çok tartışılan magazin tartışma programlarından Söylemezsem Olmaz programı için yeni sezon öncesi kötü haber gelmeye başladı. Programda zaman zaman krizler ve tartışmalar çıkmış olmasına rağmen Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto tarafından sunuluyor.

Yeni sezon öncesinde sunucular yeni sezona hazırlanmak için soluğu tatilde almışlar ve uzun bir tatil maratonu gerçekleştirmişlerdi. Şimdilerde magazin tartışma programlarının neredeyse tamamı yeni sezon için hazırlıklara başladılar. Ancak Söylemezsem Olmaz programı hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Programın yayın tarihi bile belli değilken yeni gelen iddialar arasında programda para krizinin yaşandığı öğrenildi.

Söylemezsem Olmaz Programında Kriz Çıktı!

Ekranların en tartışmalı magazin tartışma programı olan Söylemezsem Olmaz programında yeni sezon öncesinde büyük bir kriz çıktığı öğrenildi. Yaz tatilini sevgilisi Mustafa Tohma ile geçiren Seren Serengil geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Tohma ile uzun uzun konuştuk. Bundan sonra sadece beni mutlu eden şeyleri yapmayı planlıyorum. Yakında bu kararımı da sizinle açıklarım. Radikal bazı kararlar aldım’ ifadelerini kullandı. Bu durumun programdan ayrılacağı ya da evleneceği yönünde yorumlanmıştı.

Parayı Beğenmediler!

Yeni sezon başlamışken bu süreç içerisinde programın fragmanının dahi gelmemiş olması tartışmalara neden olmuştu. İddialara göre programın yapımcısı tarafından sunuculara haftalık 15 bin lira para teklif edildi. Bu parayı duyan sunucular ise beğenmediklerini açıkladılar. Seren Serengil’in ise bu teklif karşısında çok sinirlendiği ve ‘Ben bu sektörde yeni değilim. Beni hafife almayın’ dediği öğrenildi. Bu para krizinin büyüyerek programın yayından kaldırılabileceğine neden olacağı da düşünülüyor. Bununla birlikte Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen programın nasıl bir karar alacağı ve yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.