Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Bir zamanların en çok sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi izleyicileri, Süleyman Çakır karakterinin ölerek diziden ayrılması sonucunda büyük üzüntü yaşamışlardı. Süleyman Çakır bir dönemin en çok sevilen dizi karakterlerinden birisi olarak ifade ediliyor.

Kurtlar Vadisi denildiği zaman Türk televizyon tarihi için oldukça önemli bir yeri olduğu biliniyor.

Yıllar önce dizinin sona ermiş olmasına rağmen hala eski sahneler ve oyuncular gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Süleyman Çakır’ın en büyük düşmanı olan Cerrahpaşalı Halit karakteri uzun süre çok konuşulmuştu. Cerrahpaşalı Halit karakterine ise Özcan Varaylı hayat vermişti.

Süleyman Çakır’ı Öldüren Cerrahpaşalı Halit Çok Konuşuldu

Kurtlar Vadisi dizisinin 43. Bölümünde vurularak 45. Bölümünde ise diziye hayat veren Süleyman Çakır hala günümüzde en çok hafızalarda kalan karakterler arasında yer alıyor. Dizide senaryo gereği Süleyman Çakır’ı vurarak öldüren ve pusuya düşüren kişinin ise Cerrahpaşalı Halit olduğu biliniyordu. Süleyman Çakır’ın intikamını alan Polat Alemdar ise dizinin ilerleyen bölümlerinde Halit’i öldürerek oldukça fazla konuşulmuştu.

Mehmet Özcan Varaylı’nın Son Hali Merak Edildi

Cerrahpaşalı Halit karakterine hayat veren Mehmet Özcan Varaylı’nın uzun zamandır ekranlarda görünmemesi, sevenlerinin dikkatini çekti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncunun İstanbul dışında olduğu belirlendi.

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımların altına hala eski rolünü anımsatan ‘Yaşlandın be Halit’ ‘Çok değişmişsin Cerrahpaşalı’ gibi yorumlar gelmeye devam ediyor.

EDHO dizisinden de defalarca kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini anlatırken açıklamalarında ‘Ben kendimi tekrar etmek istemiyorum. Mafya babası rolü üzerime yapıştı ama ben aslında farklı işler yapmak istiyorum. Birkaç bölüm sonra ölmek istemiyorum’ ifadelerini kullanmıştı. Yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı da merak konusu oldu.