Acun Medya’nın ekranlara getirdiği ve her yıl seyirciyi ekranlara bağlayan yarışması Survivor’un en dikkat çekici isimlerinden birisi Adem Kılıççı olmuştu. Geçtiğimiz sezonda Survivor All Star yarışmasına katılmış ve bunun ardından yarışmaya son kez katıldığını da dile getirmişti. Bu açıklamasının ardından sevenlerini üzerken, nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu haline geldi.

Adem Kılıççı son açıklamalarında tekrar Surivivor yarışmasında olmayacağını açıklamıştı. Bunun ardından Acun Medya ile tekrar çalışmayacağı düşünülmüştü ancak son gelişmeler sevenlerinin de büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Adem Kılıççı için Acun Ilıcalı’nın yeni bir teklif götürdüğü iddia ediliyor.

MasterChef için Adem Kılıççı’ya Teklif Gitti

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

MasterChef yarışmasının ana kadrosunun kurulmasının ardından yapılacak ilk dış çekim için Survivor yarışmacıları ile görüşme yapıldığı iddia edildi. Bu isimler arasında Adem Kılıççı, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Evrim Keklik, Avatar Atakan gibi isimler bulunuyordu.

Yeni iddialara göre jüri üyesi Mhemet şefin bu süreçte Acun Medya ile Adem Kılıççı için görüştüğü konuşulmaya başladı. Ardından bu istek üzerine Acun Ilıcalı’dan da yeni bir hamle geldiği öğrenildi.

Adem Kılıççı’ya Güzel Teklif Sunuldu!

Mehmet Yalçınkaya tarafından gelen bu teklifi değerlendirmeden önce düşünmek istediğini belirten Adem Kılıççı’ya yeni ve cazip bir teklif geldi. Buna göre Acun Ilıcalı’nın Mehmet şefi kırmamak adına araya girmesi üzerine, teklife olumlu yanıt vermesi halinde 50 bin lira ödeyeceği ortaya çıktı. Acun Ilıcalı’nın bu cazip teklifi kısa süre içerisinde sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Adem Kılıççı’nın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile düğün arefesinde olduğu ve düğün hazırlıkları için paraya ihtiyaç duyduğu düşünüldüğü zaman bu teklifi çok düşünmeden kabul ettiği ortaya çıktı.