TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından birisi olan Survivor yayınlandığı her yeni sezonu ile izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Survivor yarışmasında iki sezon boyunca boy gösteren, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ayşe Yüksel, yarışmanın bitmesinin ardında da takipçileri tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Ayşe Yüksel, Survivor yarışmasından sonra sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımlarla aktif kalmaya devam ediyor. Özellikle cesur paylaşımları ile takipçilerinin aklını başından almaya devam ediyor. Son paylaşımında sütyen ve şort giydiği görülen yarışmacının fiziğinin güzelliği de çok konuşuldu.

Survivor Ayşe Yüksel Güzelliğiyle Konuşuluyor

Survivor yarışmasında da Ayşe Yüksel izleyici tarafından çok sevilmişti. Hem sempatik hem de sevecen tavırları ile tüm ilgiyi üzerine çekmişti. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesabında da hatrı sayılır bir takipçi sayısına erişmeyi başarmıştı. Son sezonda da Survivor Al Star yarışmasına katılarak oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Bu süreç içerisinde yarışmadan performansı ile 4. Olarak ayrılırken, yarışmadan sonra dinlenmek ve yenilenmek için uzun bir tatile çıkmıştı.

Aşk Dedikoduları ile Çok Konuşulmuştu

Güzelliği ve başarılı performansının yanı sıra aşk haberleri ile de gündeme gelen ünlü yarışmacının Masterchef yarışmacılarından Sergen Özen ile bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Bu aşkın giderek büyüdüğü ve ikilinin aile arasında alınan kararla nişanlandığı da iddia edilmişti. Taraflardan konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi ancak ünlü yarışmacının çok geçmeden Sercan Saray ile aşk yaşadığı birlikte görüntülenmelerinin ardından ortaya çıkmıştı.

Son olarak tatilde olduğu bilinen Ayşe Yüksel mini şortu ve büstiyeri ile yapmış olduğu paylaşım sonrasında adeta nefesleri kesti. Kısa süre içerisinde fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum geldiği görüldü.