Survivor’un en iddialı isimlerinden birisi olan Berkan Karabulut yarışmada gösterdiği performansın yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü yarışmacı yarışmadan ayrıldıktan sonra sosyal medyada yaptığı aktif paylaşımlarıyla son derece dikkat çekiyor.

Berkan Karabulut yarışmada şampiyon olamadı ancak aşk hayatı ile pek çok kişinin dilinde. Lale Onuk ile uzun süreli bir ilişki yaşayan ikilinin ilişkilerinin yerinde olduğu ve ilişkilerini evliliğe taşıyabilecekleri konuşulanlar arasında yer alıyor. İkilinin ilişkileri sevenleri tarafından da sosyal medyada sık sık takip edilmeye devam ediyor.

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Sevgilisine İnat Verdiği Pozlar Çok Konuşulacak

Lale Onuk sosyal medyada pek çok kişi tarafından takip ediliyor. Güzelliği ile dikkat çeken güzel kadının, sosyal medyada verdiği pozlar sık sık konuşulmaya devam ediyor. Bu süreçte daha önce verdiği ve konuşulan iddialı pozlarına bir yenisini daha eklediği öğrenildi.

Lale Onuk sosyal medyada verdiği cesur pozları ve güzelliği ile kısa sürede sosyal medya fenomeni haline geldi. Sosyal medya hesabında hatrı sayılır bir takipçi kitlesinin olduğu biliniyor. Son olarak verdiği yeni pozla sosyal medyada yine konuşulmayı başardı.

Lale Onuk Sınır Tanımıyor!

Güzel genç kadın 1998 doğumlu ve henüz 24 yaşında. Pek çok kişi tarafından Berkan Karabulut ile yaşamış olduğu aşk ile tanınmaya başladı. 2018 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak pek çok finalist arasından sıyrılmayı başardı. Güzelliği tescilli olan Lale Onuk sosyal medya hesabında bikinili fotoğrafını paylaştı. Üzerindeki gömleğin düğmelerini çözen Onuk, bu pozu ile kısa sürede binlerce kişinin beğenisini almayı başardı. Bu pozu sosyal medyada konuşulurken aynı zamanda cesur hamlesinden dolayı sevgilisi Berkan Karabulut ile arasının açılabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.