TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezona bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon finalinde izleyicileri hem çok üzen hem de ekran başına kilitleyen bir senaryo yazılmıştı. Gerçekleşen büyük patlama sonrasında yeni sezonda hangi oyuncuların diziden ayrıldıkları merak ediliyordu. Bunun ardından Çağlar Ertuğrul yaz aylarında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile senaryo gereği hikayesinin bitmesinden dolayı diziden ayrıldığını açıkladı.

Yeni Sezonda Yeni Oyuncular Merak Ediliyor!

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal başrolü paylaşırken, mersin, takipçileri tarafından da sosyal medyada en çok beğenilen partnerler arasında yer alıyordu. Yakışıklı oyuncunun diziden ayrılmasının ardından hikayenin nasıl devam edeceği ve Deniz Baysal’ın yeni partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Zaman zaman çeşitli iddialar gündeme gelmiş olmasına rağmen dizinin yapımcısı tarafından konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Aylar sonra dizinin yeni sezonunun başlamasına çok az bir zaman kalmışken ortaya atılan bir ismin ise çok güçlü bir ihtimal olduğu öğrenildi.

Murat Yıldırım Teşkilat Dizisinin Kadrosuna Katılabilir!

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Son gelen ve güçlü olduğuna inanılan iddialardan birisi de Murat Yıldırım’ın yeni sezona katılacağı oldu. Murat Yıldırım normal şartlarda yeni sezonda Aziz dizisi ile sezona devam edecekti ancak dizide sürekli olarak bazı pürüzlerin çıkması, senaristin ayrılmasının ardından yeni bir senaristin gelmesi ancak hikayenin bir türlü oturmaması tartışmalara neden olmuştu. Bunun üzerine Murat Yıldırım yaptığı açıklamada dizinin hikayesinin son bulmasından dolayı dizinin biteceğini açıklamıştı.

Ünlü oyuncunun dizisinin devam etmemesi de bu süreç içerisinde yeni iddiaları gündeme getirdi ve Teşkilat dizisinin kadrosuna girmesinin olası bir senaryo olduğu ifade edildi. Taraflardan konu hakkında net bir açıklama ise henüz gelmedi.