Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

 Yeni sezon başlarken, devam etmesi beklenen projelerin yanı sıra sıfırdan başlayacak yeni projelerde dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni sezonda ilk kez başlayacak iddialı projelerden birisi de Tuzak dizisi oldu.

Tuzak dizisinin başrollerini yakışıklı oyuncu Akın Akınözü ile usta oyuncu Talat Bulut’un alması bekleniyor. Dizinin çalışmaları devam ederken yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Dizinin senaryosunu işte ülkenin en önemli ve en çok sevilen yazarlarından birisi olan Eylem Canpolat’ın tamamlaması bekleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Aytaç Çiçek’in alması bekleniyor.

Tuzak Dizisi için Hazırlıklar Devam Ediyor!

Tuzak dizisinin hem oyuncuları hem de senaryosu ile bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olması bekleniyor. Ünlü oyuncu Talat Bulut ise yeni dizide Aslan isimli bir iş insanını canlandıracak. Dizinin diğer oyuncu kadrosu içerisinde ise Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik, Yağız Can Konyalı gibi isimlerin de olması bekleniyor.

Dizinin son hazırlıkları devam ediyor. Dizi üzerinde büyük bir titizlikle çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Dizinin çekimlerinin ise hazırlıkların tamamlanmasının hemen ardından kısa sürede başlaması bekleniyor. Bu esnada dizinin kadrosu hakkında önemli gelişmeler yaşanmaya da devam ediyor.

Dizinin Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Katıldı!

Yargı dizisinde ününe ün katan yetenekli oyuncu Onur Durmaz, Yargı dizisinin kadrosundan senaryo gereği ayrıldıktan sonra pek çok proje için yakın takibe alınmıştı. Oyunculuğu ile dikkat çeken Onur Durmaz yeni sezonda sevenlerinin karşısına Tuzak dizisi ile çıkmayı planlanıyor. Son anda yaşanan sürpriz bir gelişmenin ardından dizinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Onur Durmaz Tuzak dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği yönünde kafa karışıklıklarını da giderecek. Genç bir hacker olan Ali rolüne hayat vererek dizinin dinamiklerinden birisini oluşturacak.