Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü Hercai dizisi ile büyük bir çıkış yakalamış ve kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada tanınmaya başlayarak büyük bir üne sahip olmuştu. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz sezon yer aldığı dizinin de final yapmasının ardından yeni sezonda yeni bir projede yer alıp almayacağı merak ediliyordu.

Sevenleri tarafından yeni sezonda da ekranlarda olması beklenen ve istenen ünlü oyuncu müjdeli haberi geçtiğimiz günlerde verdi. Akın Akınözü yaptığı görüşmeler sonrasında Tuzak isimli dizi ile çalışmalara başladı. Tuzak dizisinin oldukça iddialı bir kadrosunun olduğu konuşuluyordu. Yeni dizi, yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Akın Akınözü Bir Önceki Dizisinde Mutlu Olamadı

Hercai dizisi ile büyük çıkış yakaladıktan sonra bir sonraki projesi büyük umutlarla evet dediği Kaderimin Oyunu isimli dizisiydi. Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolü paylaştığı dizide bazı problemler meydana gelmeye başladı. özellikle dizinin hikayesinde meydana gelen bazı sorunlar dizinin iddialı bir şekilde devam etmesini ve ikinci sezonda da ekranlarda olmasını engellemişti. Akın Akınözü, dizide hayat verdiği Cemal karakteri ile oyunculuğunu bir kez daha kanıtlamıştı.

Akın Akınözü şimdilerde yeni sezon için yeni bir heyecan içerisinde diziye hazırlanmaya devam ediyor. Tuzak dizisinin konusu ve hikayesi ise henüz bilinmiyor. Dizinin çekimleri henüz başlamadı ancak yakın zamanda hızlı bir giriş yapması bekleniyor.

Akın Akınözü’nün Partneri Belli Oldu

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan dizide ünlü oyuncunun partneri de merak konusu oldu. Şimdiye kadar çok sevilen başarılı oyuncularla partner olan Akın Akınözü’nün Tuzak dizisi için partneri Esengül Aypek olarak iddia edildi. Güzel oyuncu, oyunculuk kariyerinde günlük dizi olan Beni Affet ile başlamıştı. Ardından yine günlük dizi olan ve çok sevilen Beni Bırakma ile oyunculuk hayatına devam etti. İkilinin daha önce Kaderimin Oyunu dizisinde yer almaları bu iddiaları güçlendirdi. Henüz resmi bir açıklama gelmedi.