Sunduğu yemek yarışmaları ile dikkat çeken Zuhal Topal son zamanlarda yeni sezona hazırlandığı için sezon başlamadan önce son tatillerini yapmaya devam ediyor. Yeni sezonda TV8 ekranlarında olacak olan Zuhal Topal’ın son sezonda gösterdiği performans nedeniyle uzun sürenin ardından reytingleri yeniden yükseltmeyi başardığı tespit edildi.

Zuhal Topal farklı bir kanalda yemek programı sunarken, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu. Acun Ilıcalı formatın kendilerinden kopyalandığı ve yarışma programının birebir taklit edildiğini iddia etmişti. Bu durum ikili arasında iplerin gerilmesine neden olmuş ve böylece tartışmalı bir süreç yaşanmıştı.

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Acun Ilıcalı Zuhal Topal’ı Transfer Etti!

İkili arasındaki gerginlik devam ederken sürpriz bir gelişme meydana geldi. İkilinin bir araya geldikleri ve Acun Ilıcalı’nın ünlü sunucuya bir teklif götürdüğü belirlendi. Bu teklif sonrasında ikili arasındaki gerginlik sona erdi ve Zuhal Topal TV8 kanalında Yemekteyiz programına transfer oldu.

Programın sunuculuğunu yapmasının ardından yüzleri güldüren bir gelişme yaşandı. Süreç içerisinde ünlü sunucunun reytingleri yeniden yükselttiği ve böylece yeni sezonda da yerini garantilediği öğrenildi. Zuhal Topal şimdilerde yeni sezonda için güç toplamaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın Tatil Pozları İlgi Gördü!

Ünlü sunucu şimdilerde yeni sezon öncesinde eşi ve kızı ile birlikte ailece tatile devam ediyor. Yoğun bir sezonun kendisini beklediğini bilen ünlü sunucu bu süreçte güç toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde müzisyen eşi Korhan Saygıner’in doğum gününü bir parti ile kutladı. Bu partiye Acun Ilıcalı’nın da katıldığı görüldü.

Zuhal Topal özellikle yaz tatilinde deniz ve güneşin tadını çıkarırken kızıyla birlikte de oldukça eğleniyor. Geçtiğimiz günlerde denizde kızı ile birlikte eğlenirken çektirdiği pozları paylaşmasının ardından fiziğini de koruduğu gözlerden kaçmadı. Pek çok takipçisi güzelliği ve fiziği hakkında övgü dolu yorumlarda bulundular.