Ünlü sunucu Zuhal Topal yaz tatilinin tadını çıkardıktan sonra şimdilerde yeni sezon için hazırlanmaya başladı. Yeni sezon çekimleri devam ederken yine TV8 ekranlarında reyting rekorları kıra Yemekteyiz programını sunmaya devam edecek. Daha önce başka bir kanalda benzer bir formatla yarışma programı sunduğu için Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı ile karşı karşıya gelmişti. İkili arada çıkan rekabet nedeniyle mahkemelik olmuşlar ancak geçtiğimiz yıl barış imzalayarak güçlerini birleştirme kararı almışlardı. Ünlü sunucu Zuhal Topal Yemekteyiz programına transfer olarak programın reytinglerini de yükseltti.

Zuhal Topal Güzelliğiyle Dikkat Çekiyor

Ünlü sunucu Zuhal Topal son yıllarda fit görüntüsü ve güzelliği ile tüm gözleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu süreçte burun estetiği olduğu bilinen ünlü sunucunun görüntüsü değişti. Zaman içerisinde fazla kilolarından da kurtulan Zuhal Topal yepyeni bir görüntüye kavuştu.

Zuhal Topal sunuculuk kariyerinin yanı sıra pek çok projede oyunculuk yapmıştı. Bunlar arasında en çok akılda kalanı Sihirli Annem, Selena, Kaybolan Yıllar, Avrupa Avrupa gibi yapımlar olmuştu. Zuhal Topal hem oyunculukta hem de sunuculukta ne kadar başarılı olduğunu yıllar içerisinde gösterdiği performans ile kanıtlamış oldu. Son yıllarda ise ekranlarda sunduğu yemek programları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Estetiksiz Hali Çok Konuşulacak!

Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..." Simge Sağın'dan Galatasaray itirafı: "Hastanelik oldum..."

Ünlü sunucunun yıllar içerisindeki değişimi de görenleri hayrete düşürüyor. Hafızalardan silinen eski estetiksiz hallerini görenler adeta gözlerine inanamıyorlar. Pek çok kişi eski hallerini hatırladıkça büyük şaşkınlık yaşıyor. Özellikle Sihirli Annem dizisindeki hallerine bakılınca dahi yüzünde ciddi değişimlerin olduğu görülüyor. Burun estetiğinin yanı sıra doldu ve botoks gibi işlemler yaptırdığı da anlaşılan ünlü sunucunun verdiği fazla kilolalarının ardından da büyük değişim yaşadığı tespit edildi.