Sunduğu yemek programları ile dikkat çeken Zuhal Topal yeni sezonda da ekranlarda sevenleri ile buluşmaya devam edecek.  Daha önce başka kanalda olan Zuhal Topal bu süreçte Acun Medya ile format benzerliği nedeniyle sorun yaşamış ve iki taraf arasındaki bu gerginlik çok geçmeden mahkemeye taşınmıştı.

Acun Medya Yemekteyiz programının formatının kendilerine ait olduğunu ve bu şekilde sunulan programlara format benzerliğinden dolayı dava açılacağını dile getirmişti. Zuhal Topal programında bazı değişikliklere gitse de benzer formatların kullanılması taraflar arasında gerginliğe neden oldu.

Acun Medya ile Gerginlik Bitti!

Geçtiğimiz sezon Zuhal Topal ile Acun Ilıcalı arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. İkili arasında yaşanan gerginliğin son bulduğu, tarafların yargı sürecini karşılıklı olarak bitirdikleri ve ortak bir çalışma yapma konusunda da karar aldıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon ünlü sunucu Zuhal Topal TV8 ekranlarına transfer olarak Yemekteyiz yarışmasını sunmaya başladı. Zuhal Topal’ın sunumu ile reytinglerin son derece yükseldiğini gören Acun Ilıcalı yeni sezonda da ünlü sunucuyu kaybetmek istemediği için tüm şartları sağladığını duyurdu.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Başlıyor

Yeni sezon için geri sayım başlarken, bir süredir dinlenmek için tatilde olan Zuhal Topal harekete geçti ve dönerek yeni sezon için hazırlıklara başladı. Yeni sezonda da yarışmayı şaşırtacak ve ekranlara kilitleyecek yeni gelişmelerin ve sürprizlerin yaşanması bekleniyor.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Acun Ilıcalı programdan beklentisi büyük olduğu için kesenin ağzını açtı. Yarışmada büyük ödülün miktarını artırarak yarışmacılar arasındaki rekabetin de artırılması planlanıyor.

Yeni sezon program başlama tarihi de belli oldu. Kıyasıya mücadelenin devam edeceği yarışma 29 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün TV8 ekranlarında olması bekleniyor.