Kulüpte Erden Timur'un sağ kolu olarak tanınan Fatih Demireli, Galatasaray'ın planladığı birçok projeden bahsetti.

"ERDEN TİMUR İLE SEZON BAŞI GÖRÜŞTÜM"

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"Bir gün telefonum çaldı, açtım, 'Merhaba ben Erden Timur' dedi. Şaşırdım, konuştuk. Bir proje ve vizyon anlatıldı. Normalde bana oyuncu sorarlardı, bu sefer fikir soruldu. Viyana'ya gittim. Sezon başı kampındayız. Erden başkan ile oteldeyiz, ardından kapı açıldı Okan hocalar geldi. Çok samimi bir ortamdı."

"İLK ETAPTA AVRUPA'DAN BAŞLANACAK"

"Manchester City'nin oluşturduğu City Football Group gibi Galatasaray'da da en başından beri Multi Club (Çoklu takım) kurma arzusu var. Avrupa'da başlanacak ilk etapta. Bunlarla alakalı görüşmeler yapılıyor." 

"ALT YAPIDA ŞARTLAR UYGUN DEĞİL"

 "Alt yapı maçlarımızı izliyorum yetenek olarak eksiğimiz yok. Şartlar çok uygun değil açıkçası. Diğer ülkelere bakıyoruz, çocuklar sokakta oynuyorlar. Ben İstanbul'da yaşıyorum, çocuğum sokakta oynayabilir mi? Oynayamaz."

"TÜRK OYUNCULARI EĞİTMELİYİZ"

"Sürekli yabancı kuralı konuşuyoruz. Türk oyuncuları oynatmaya değil, eğitmeye zorlamalıyız kulüpleri."

"3 GÜN KAAN AYHAN'IN YANINDA KALDIM"

"Kaan için bize ayrılacağına dair bilgi geldi, ardından rapor hazırladık teknik heyete sunduk, teknik heyet olumlu baktı. Bu transfer için bana görev verildi. İtalya'ya gittim üç gün orada kaldım hatta Kaan'da kaldım sağ olsunlar."

"KEREM DEMİRBAY ÇOK DUYGULANDI"

"Kerem ile görüşmeye gitmeden önce kendisine, eşine ve çocuğuna forma hazırlatıp isimlerini bastırdık. Kerem çok duygulandı. Görüşme sonunda menajerini aradı ve ‘Ben Galatasaray’dan başka bir takıma transfer olmak istemiyorum’ dedi."

"ÇOK CİDDİ TEKLİFLER ALMIŞTI"

"Kerem Demirbay Galatasaray'a gelmeden önce Almanya, İtalya ve Arabistan'dan çok ciddi teklifler almıştı. Sonuna kadar Kerem dik durdu 'Sadece Galatasaray' diyerek. Leverkusen'in inadını onun sayesinde kırdık."

"EYÜP İLE 1 YIL ÖNCE GÖRÜŞTÜK"

"Biz Eyüp Aydın ile ilk görüşmeyi tam 1 yıl önce yaptık. Kendisine projeden bahsettik, Erden ağabey çok ciddi efor sarf etti, babasıyla ayrı kulübüyle ayrı görüştü. Ardından ikna ettik ve geldi."

"GÖKENİZ İÇİN AİLESİNİ İKNA ETTİK"

"Gökdeniz Gürpüz transferini yapamıyorduk, yaşı henüz 18 olmadığı için. Burada şart, ailesiyle birlikte göç etmesi gerekiyordu. Aile gerçekten bu taşınma kararını verdi. O yüzden biraz daha zaman aldı. Dortdmund hiç vermek istemedi."