Icardi'nin ofsayttan iptan edilen golüyle ilgili tepki toplayan İspanyol hakemlerin maç öncesi skandal bir hata yaptıkları ortaya çıktı.

TOZLUKLAR VE FORMA ŞORTLARI AYNI RENK

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

UEFA'nın talimatlarına göre renklerin karışmaması, VAR'da incelenen ofsayt pozisyonlarının ve diğer pozisyonların rahat bir şekilde ayırt edilebilmesi adına şort ve tozlukların rakip takımın şort ve tozluk renklerinden farklı olması gerekiyordu. Galatasaray - Manchester United maçında buna dikkat edilmedi. Galatasaray'ın giydiği beyaz şortla, Manchester United'ın giydiği beyaz tozluklar değiştirilmedi.

LEVENT TÜZEMEN: "UEFA'NIN TALİMATLARINI UYGULAMADILAR"

Konuyla ilgili A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, "Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer tüm maçlarında böyle bir hata yapılmamıştı ama Mancester United müsabakasında bunu görmüş olduk. UEFA'nın talimatlarını uygulamadılar. Bir de Sevilla - PSV maçında dikkat etmemişler. Diğer tüm müsabakalarda buna dikkat ediyorlardı." dedi.