TV100'e konuşan Roberto Mancini: "Benim işim teknik direktörlük. Dünyanın her yerinde çalışırım ve Türkiye'yi çok seviyorum. Galatasaray'da harika vakit geçirdim ve orada beni oldukça seviyorlar ancak Fenerbahçe'den veya Beşiktaş'tan bir teklif gelirse bunu düşünürüm çünkü İstanbul'u çok seviyorum. Gelecekte neler olacağını bilemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Son olarak kendisine yöneltilen "İtalya'da en popüler Türk takımı hangisi?" sorusunu yanıtlayan Mancini, "İtalya'da herkes Fenerbahçe'yi de Galatasaray'ı da Beşiktaş'ı da yakından tanır." sözlerini sarf etti.

Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

İtalyan teknik adam 2013-14 sezonunda Galatasaray'ı çalıştırmıştı.

NEWCASTLE PEŞİNDE

Corriere della Sera, Roberto Mancini'nin Araplar tarafından satın alınan Newcastle'ın başına geçebileceğini iddia etti. Newcastle'da menajer Eddie Howe, iyi bir iş çıkarıyor olsa da geçmişte Manchester City ile Premier Lig şampiyonluğu yaşamış Roberto Mancini gibi tecrübeli bir isme sıcak bakılıyor. 

Roberto Mancini'nin başarıları ve tecrübesiyle Newcastle'ı bir seviye yukarı çıkaracak teknik adam olabileceği belirtiliyor. 

(Sporx)