Ertem Şener: "Mourinho gelse bile Erden Timur varsa..." Ertem Şener: "Mourinho gelse bile Erden Timur varsa..."

Bavyera ekibinde Galatasaray'a karşı kaleyi kimin koruyacağı şimdiden merak konusu haline geldi.

NEUER'DEN TUCHEL'E MESAJ: "OYNAMAK İSTİYORUM"

Alman basınından Kicker'ın haberine göre Manuel Neuer, sakatlığını tamamen atlattı. Son idmanda hocası Thomas Tuchel'le görüşme yaparak "Mainz ve Galatasaray maçlarında forma giyebilirim." dedi.

TUCHEL: "NEUER'İ RİSKE ETMEYECEĞİM"

Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel, yaptığı son açıklamada: "Manuel Neuer antrenmanlara başladı. Onunla gurur duyuyoruz, inanılmaz bir hikayesi var. Önceki gün onunla konuştuk ve Mainz maçında Ulreich'ın kalede olmasını kararlaştırdık. Galatasaray maçında da muhtemelen böyle olacak. Şu an kendini çok iyi hissediyor ve onu riske etmek istemiyoruz. Acele etmemize gerek yok." dedi.

PERETZ VE ULREİCH GÜVEN VERMİYOR

Kicker, Bayern Münih'in bu sezon çıktığı 11 resmi maçta 13 gol yediğini okuyucularına hatırlattı. Neuer'ın yerine görev alan Peretz ve Ulreich'ın tam anlamıyla güven vermediği aktarıldı.

6 YILDIR KAYBETMİYORLAR

Galatasaray'ı Salı günü zor bir sınav bakliyor. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi grup maçlarında en son 27 Eylül 2017 tarihinde PSG'ye deplasmanda 3-0 mağlup oldu. O tarihten beri mağlubiyet almadılar. Sarı-kırmızılılar, evinde Bayern'i yenerek bu hegemonyaya son vermek istiyor.