Sezon başında Marcao için nabız yoklayan Napoli, Galatasaray yönetiminin 12.5 milyon Euro'luk isteği sonrasında bu fiyatı çok bulup geri adım atmıştı.

Avrupa Ligi'ndeki performansı ile büyük beğeni toplayan Brezilyalı stoper, Barcelona karşısındaki oyunu ile de İtalyanları bir kez daha büyüledi.

YÖNETİM HATA YAPTI

İtalyan ekibi sezon sonunda bir kez daha teklife hazırlanırken, Güney İtalya ekibinin taraftarları da sosyal medyada yönetimlerinin büyük hata yaptığını itiraf etti.

Marcao, grup aşaması sonrası oynadığı 7 Avrupa Ligi maçının 6'sında sahanın en iyisi olmayı başardı.

GALATASARAY ÜLKE PUANINI SIRTLADI

Galatasaray, Barcelona deplasmanında aldığı 1 puan ile UEFA sıralaması için de önemli bir adım attı. Bu sezon Avrupa Ligi'nde 7 maçı geride bırakan sarı-kırmızılılar, 15.000 puana ulaşırken Türkiye'nin de en çok puan toplayan ekibi oldu.

Maç sonuçlarına göre 10.000 puan toplayan ve 5.000'ini de bonuslarla alan Aslan, Avrupa'da en çok puanı hanesine yazdıran 18. takım durumunda.

Haftaya 20. sırada başlayan Cimbom, Barça beraberliği ile iki sıra birden yükseldi. Türkiye adına en çok puan toplayan ikinci takım ise 71. sıradaki F.Bahçe (5.000 puan) oldu.

(Sabah)