Galatasaray'da forma giydiği 4 yıl boyunca taraftarların sevgilisi haline gelen Marcao, yaz transfer döneminde rekor bonservis ile Sevilla'ya transfer oldu. İspanyol ekibinin bonuslarla birlikte 15 milyon avro ödediği Brezilyalının Sevilla kariyeri istediği gibi başlamadı.

Julen Lopetegui yönetimindeki Sevilla, sezona oldukça kötü başlarken Marcao'nun peşini sakatlıklar bırakmadı. Yıldız savunmacı, transfer olduktan sonra yaklaşık 3 ay boyunca formasından uzak kalırken, teknik direktör değişiminin ardından ilk 11'deki yerini aldı.

Lopetegui'nin yerine göreve gelen Jorge Sampoli, takımıyla çıktığı ilk maçta Marcao'ya şans verdi ve savunma oyuncusu taraftarın beğenisini kazandı. Marcao'nun Sevilla ile çıktığı ikinci maç ise Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a karşı oldu. 90 dakikası 1-1 sona eren mücadelede 25 yaşındaki stoper, adeta kendisine hayran bıraktı.

SAHANIN EN İYİ 2.OYUNCUSU OLDU

Brezilyalı savunmacı, Borussia Dortmund'a karşı 3 top kapma ve 3 uzaklaştırmayla oynadı. Brezilyalı savunmacı, Borussia Dortmund'a karşı 3 top kapma ve 3 uzaklaştırmayla oynadı.

Mehmet Demirkol: "Barış Alper Yılmaz Fenerbahçe'de olsa..." Mehmet Demirkol: "Barış Alper Yılmaz Fenerbahçe'de olsa..."

Marcao, Sevilla - Borussia Dortmund maçında 7.3 rating alarak sahanın en iyi performans gösteren 2. oyuncusu oldu.

(Tüm Spor)