DÜNYADAN FUTBOL

Marsilya kulübünden Bartuğ Elmaz açıklaması

Galatasaray'ın eski futbolcusu Bartuğ Elmaz, bu sezon Marsilya teknik direktörü Igor Tudor tarafından fazla forma şansı bulamıyor. Bartuğ bu sezon sadece 1 maçta süre alabildi.

Abone Ol

Marsilya altyapı yetkilisi, Igor Tudor tarafından fazla forma şansı bulamayan Bartuğ Elmaz'a sahip çıktı ve daha fazla forma şansı bulması gerektiğini söyledi.

"A Takım'a gelen hocalarımızı eleştiriyoruz çünkü bunun sebebi oyunculara forma şansı vermiyorlar. Yetenekli olanları çıkarmak onların görevi. Örneğin Bartuğ Elmaz, teknik olarak çok güçlü bir futbolcu." dedi.

Marsilya'daki yerine oynayan futbolculardan Bartuğ'un fazla bir eksiği olmadığını ifade eden antrenör, "Tudor'un kadrosundaki mevcut orta sahalar kadar güçlü bir oyuncu. Kaliteli bir ayağı var ve fizik temposu yüksek. Onu test etmemiz gerekiyor. Daha fazla şans verilirse çok potansiyelli biri olduğunu herkes görebilir." şeklinde konuştu.

Fransa basınındaki haberde, teknik direktör Igor Tudor'un fazla şans vermemesi halinde gelecek sezon başka bir takıma kiralanabileceği de aktarıldı.

Abone Ol