Aslan, istediği sonucu aldı fakat maçta yaşanan birçok olay mücadelenin önüne geçti...

MAÇ ÖNCESİ GERİLİM BAŞLAMIŞTI

Velodrome Stadı'nda oynanan maç öncesinde bir Marsilya taraftarının Yunan bayrağı ve Ermeni açarak Galatasaray taraftarlarının bulunduğu tribünlere gelmesi üzerine olaylar çıktı.

Fransız polisinin müdahalesi sonucu durumun sakinleşmesi üzerine maç başladı. Ancak maçın ilk yarısında gerilim devam etti.

Maçın 34'üncü dakikasından sahaya meşale atılması üzerine Polonyalı hakem Pawel Raczkowski maçı durdurdu ve Fransız polisi yeniden müdahalede bulundu.

CEM UZAN, TERİM'İ UYARDI

Fransa'da yaşadığı bilinen iş adamı Cem Uzan'ın Çarşamba günü basın toplantısından hemen sonra Terim'le iletişime geçtiği ve hem kendilerini bu duruma hazırlamaları gerektiğini hem de maç öncesi taraftarlarını ikaz etmeleri gerektiğini ifade etti. Uzan, hemen hemen her futbol karşılaşmasında Fransız taraftarlarının Türk takımlarına karşı oynadığı maçlarda taşkınlık çıkardığını da sözlerine ekledi.

FATİH TERİM MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Çıkan olaylarda sakin olmalarını rica ettim. Ama karşı taraf sürekli Ermeni bayrağı açarak tahrik etti. Devamlı tahrik. Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı. Çok tahrik edildiler.

Kaynak: GsGazete