Radio France'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli golcünün bonservisi konusunda Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile anlaştı.

EKONOMİK BOYUTU HAKKINDA BİLGİ YOK

Anlaşmanın ekonomik boyutu hakkında ise bilgi verilmedi.

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Icardi de Galatasaray'da kalmak istediğini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada net olarak dile getirmişti. G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi'nin takımda kalmasını istediğini ifade etmişti.

TÜM MADDİ İMKANLAR KULLANILACAK

Mauro Icardi'nin bu sezon 6 milyon 750 bin euroluk maaşının 6 milyon eurosunu PSG, 750 bin eurosunu Galatasaray ödüyor. Yeni anlaşmada 30 yaşındaki oyuncunun ne kadar yıllık ücret alacağı ise merak konusu. Yönetim, şampiyonluğun gelmesi durumunda Icardi ile anlaşmak için tüm maddi imkanları kullanacak.

"İNŞALLAH BİR SONRAKİ MAÇA YETİŞİR"

Öte yandan Okan Buruk, 4-1'lik Alanyaspor galibiyeti sonrasında Arjantinli golcü için konuştu. Buruk, yıldız futbolcu içni "Icardi'de bir sertlik, zorlanma oldu. Yırtık yok şu andaki görüntü. Doktorumuz kontrol ediyor, MR çekecek bakacak. Ondan sonra bir açıklama yapacaktır. Çok ağır bir şey beklemiyoruz. İnşallah bir sonraki maça yetişir."

Ertem Şener: "Saygısızlık yaptılar, Galatasaray yapmıyor" Ertem Şener: "Saygısızlık yaptılar, Galatasaray yapmıyor"

Kaynak: Radio France