Mehmet Ayan, derbi mağlubiyetinin Galatasaray seçimini etkileyeceğini söyledi.

"SAÇMA SAPAN İŞLER"

"Maç bitmiş saatler geçmiş Fenerbahçe stada giriyor, Galatasaray engellemeye çalışıyor eyvallah da arka planda şarkı vermişler hareketli müzik eşliğinde. Saçma sapan işler. Galatasaray yönetimi kendi stadına bile hakim olamadı. Bu büyük bir eksiklik."

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"TARAFTARLAR UYUTTU"

"Galatasaray maçına gelen taraftarlar, futbolcusunu uyuttu. Hiçbir şekilde oyuncusunu sahanın içerisine sokamadı. Galatasaray yönetimi, 3-5 kuruş fazla kazanacak diye taraftarı müşteri olarak görmeyi bıraksın lütfen. Bakın bunun ceremesini önümüzdeki sezon da çekersiniz. Önemli maçlarda Galatasaray iç sahada beklediği taraftar desteğini alamıyor. O desteğini vermekten aciz kalanlar, bugün Kerem'i ilk top kaybında ıslıklayan kişiler ile aynı."

"SEÇİMDE DENGELER BOZULABİLİR"

"Ben Başkanlık seçiminde Dursun Özbek'i favori görüyordum ancak bu maçta yaşananlar gerçekten yönetime eksi yazdı. Dengeler bozulabilir. Çünkü kararsız sayısı gerçekten çok fazla. Buradaki tepki oyu Süheyl Batum'a kayabilir. Süreci yönetmek çok önemli artık. Cumartesi seçim var, Pazar günü kritik Konyaspor maçı var. Galatasaray'ın bu sezonki kaderi hafta sonuna sığdı." dedi.