Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a övgüler sarf eden Mehmet Ayan, Beşiktaş tribünlerine de göndermeli sözler sarf etti.

Okan Buruk'tan derbi öncesi kavga açıklaması Okan Buruk'tan derbi öncesi kavga açıklaması

"OKAN HOCA ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARTIYOR"

"Beşiktaş - Galatasaray maçı 218 milyon Dolar para verilen bir lig için kötü bir futbol maçıdır. Ghezzal'in pozisyonu dışında net bir pozisyon yok. Biraz Kerem Aktürkoğlu ve Köhn'ün bindirmelerini gördük. Galatasaray'ın kulübesi zaten dar. Şampiyonlar Ligi kadrosu kurulmuş takımın yedek kulübesi böyle mi olmalı? Okan Hoca'ya gerçekten hayranım, şapkadan tavşan çıkartıyor. 5 tane temel oyuncusu yokken, sağ beki yokken kendisini başka bir yere koyuyorum. Allah nazardan saklasın, çok mutlu ediyor Galatasaray taraftarını."

BEŞİKTAŞ TARAFTARINA GÖNDERME

"Erken gelen gol iki hocanın da planlarını bozdu. Tribünlere de değinmek lazım 90 dakikayı Galatasaray'a küfür etmekle geçirdiler. İç saha baskısı felan görmedik. Fernando Santos, maçtan sonra hakemlere giydirdi. Halbu ki Beşiktaş'ın oynadığı bir oyun ortada yok. Gelen yabancı hocaları 2 ayda kendimize benzetiyoruz. İki kulübün sosyal medya paylaşımları rezaletin de ötesinde. Bu insanların sokağa dökülmesini mi istiyorsunuz? Bu işe artık bir müdahale şart oldu, kepaze şekilde iletişimlerini sürdürüyorlar. Yayın ihalesi bile yapamayan TFF ne yapabilir? Bundan sonra her hafta bir final olacak. Bu finalin kurbanları hakemler olacak. Galatasaray fikstürde avantajlı. Deplasmanları da çok fazla İstanbul dışında değil." ifadelerini kullandı.