Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol'un öne çıkan tespitleri şöyle...

"ICARDİ OYNAMAK İSTERSE OYNAR"

"Okan Hoca, Pendikspor maçının ikinci yarısında çift forvete dönerek risk aldı. Icardi gibi bir yıldızın varsa çıkaramazsın oynamak isterse oynar. Buna saygı duyuyorum. Daha sonra Kerem Demirbay'ı stopere, Barış Alper'i sol beke çekerek hamleleriyle netice almayı başardı. Düşünülmesi zor değişikliklerdi."

"2 TRANSFER İÇİN ERDEN TİMUR'A KIZAMAM"

"En çok eleştirilen 2 transfer var: Ndombele ve Angelino. Galatasaray, Ndombele'nin risklerini ve problemlerini bilerek aldı. Tıpkı Icardi'de olduğu gibi ama tutmadı. Angelino ise hücum gücü yüksek bir sol bek. Fakat onun da diğer oyuncularla kimyası uyuşmadı. Direkt kötü oyuncu diyemezsin bu adam seni Süper Lig'de taşır. O yüzden 2 oyuncu kötü çıktı diye Erden Timur'a kızamam."

"FENERBAHÇE'DE BU KADRO DERİNLİĞİ YOK"

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

"3 haftadır oynamayan Sergio Oliveira, Fenerbahçe'nin orta sahasında banko oynar. Ama Galatasaray'da forma şansı bulamıyor. Galatasaray'ın kadro derinliği Fenerbahçe'de yok. Galatasaray lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yarışta devam ediyorsa kadro derinliği sayesindedir."

"TETE BÖYLE BİR OYUNCU ZATEN"

"Herkes Tete'ye neden pas vermedin diye kızıyor. Tete zaten böyle bir futbolcu. Bunu bildiğin için aldın. Yatırım ve fırsat transferi olarak bakmak lazım."

BAKAMBU VE KAZIMCAN YORUMU

"Bakambu, katkı vermeye başladı. Sırtı dönük oyunu iyi oynuyor sürati de var. Kazımcan ise git gide geriye gidiyor. Böyle oynamaya devam ederse forma şansı bulamaz." sözlerini kullandı.