Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Vinicius ve Aurier transferlerini de değerlendirdi.

"AKRABALARI DA BU CAMİANIN İÇERİSİNDE"

"Ali Koç, Galatasaray camiasını hedef alan sözler kullanıyor. Başkan, yönetici veya teknik direktörü değil tamamen diyor fakat Ali Koç'un akrabaları da var bu camianın içerisinde. (Ali Koç'un eniştesi İnan Kıraç, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı)"

"KAN DAVASI SATIYORLAR"

"İki taraf da birbirine bir şey söyleme ihtiyacı hissediyor. Kan davası similasyonu satıyorlar. Artık bu tip kavgaların bir seyircisi yok. Fenerbahçe'de Cengiz'in, Galatasaray'da Barış Alper'in yükselişini konuşalım. Bilerek, istenerek halkı oyalamaya çalışıyorlar."

"O ÇOCUKLAR NASIL FUTBOL OYNAYACAK"

"Samsunspor Başkanı, futbolcularını bir ortaya attı ki o çocuklar nasıl futbol oynayacak bir daha. Tamam Türkçe'den önce İngilizce'yi öğrenmişsin ama böyle de yapacaksan konuşma yani. Hakkımız var mı? Bunu yapmaya."

Okan Buruk'tan Jose Mourinho yorumu Okan Buruk'tan Jose Mourinho yorumu

VİNİCİUS VE AURİER YORUMU

"Carlos Vinicius'u ilk maçına göre değerlendirmek doğru olmaz. Hazır 10 oyuncunun yanında olmasıyla, Berkan Kutlu'nun stopere geçtiği kadroda oynaması çok farklı. Icardi'den forma almak kolay değil, derinlik transferi olarak duruyor."

"Serge Aurier ise Galatasaray'ı sezon sonuna kadar idare edecek. Bu devirde hemen pat diye futbolcu bulamazsın. Boey'den gelen para da diğer harcamalara gidecektir zaten. Hızlı para harcamak her zaman doğru sonuç vermiyor. Hazıran'ı bekleyecekler, Boey'in yerini doldurmak için."