FUTBOL

Mehmet Demirkol: "Barış Alper Yılmaz Fenerbahçe'de olsa..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın 6-1'lik Sivasspor galibiyetini ve son durumunu değerlendirdi.

Abone Ol

Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kıyasladı.

"BÜYÜK KATKI SAĞLARDI"

"Dzeko, Tadic, Szyamanski gibi oyuncular hep ayağına top istiyor. Barış Alper gibi bir futbolcu Fenerbahçe'de olsa takıma büyük katkı sağlardı. Mücadeleci bir ruh farklı bir hava katabilirdi."

"ZAHA'YI KESEBİLİR MİYDİ?"

"Galatasaray'da Okan Buruk, Zaha'yı oynatmıyor. Herkes kararına saygı duyuyor. Sezon başında Fenerbahçe'nin ilgilendiği Zaha'yı İsmail Kartal kesebilir miydi? Diğer taraftan Tete, Ndombele ve Kerem Aktürkoğlu gibi oyuncuların da yedek oturduğunu görüyoruz."

"SORUNLARI ÇABUK ATLATTILAR"

"Fenerbahçe'nin Szyamanski ve Tadic'te yaşadığı krizi sezon başında Galatasaray da yaşadı. Ama o sorunları ortadan çabuk atlattılar. 1 ay önce piyasada Ziyech diye bir oyuncu planlarda yoktu. Bugün geldiğimiz noktada Zaha'yı ve Kerem'i kesmiş. Okan Buruk'un takımına dokunduğunu görüyoruz."

"BENCE PENALTI"

"Galatasaray - Sivasspor maçında Icardi'nin penaltı pozisyonu bence penaltı. Ama iptal edilen golü için kesin bir şey diyemem. VAR'daki hakemler çok net bir karar olursa devreye giriyorlar. Demek ki VAR'daki hakemler herhangi bir sıkıntı görmedi." şeklinde konuştu.

Abone Ol