Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol, Sarı-kırmızılı takıma ve Okan Buruk'a galibiyet şifreleri verdi...

"ICARDİ OLMAYACAKSA ZAHA OYNAYABİLİR"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"Savunmada Upamecano, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. De Ligt ve Kim tandemi var. Kim genelde prese geliyor. Orada Zaha oynayabilir. Fiziğiyle De Ligt'i zorlayacaktır, yıpratacaktır. Barış Alper ise biraz daha farklı meziyetleri olan bir futbolcu. Bunu geçen sene ve bu sene Milli maçlarda gördük biraz daha savunma arkası ve boş alanda koşu yapmayı seven bir yapısı var."

"ANGELİNO YÜZÜNDEN TORREİRA'YA ÇOK YÜK BİNECEK"

"Son Beşiktaş maçında Angelino yine iyi değildi. Onun yüzünden Bayern Münih'e karşı Torreira'ya çok fazla yük binecek, alanları kapatmaya çalışacak."

"B.MÜNİH'İ YENME YÖNTEMİ VE ŞİFRELERİ..."

"Galatasaray, Kopenhag ve Manchester United maçlarında rakip savunmalara çok zorluk çıkarttı. İki takım da maçı 11 kişi tamamlayamadı. Bayern Münih'e karşı da bunu görebiliriz. Mainz'le oynadıkları müsabakada 3-4 kez çok dengesiz yakalandılar. Galatasaray da bunu yapabilir. Savunma direnci ve gardı düşük bir takım. Süratli futbolcular ve hücumdaki doğru tercihler Bayern Münih'in savunma merkezini açacaktır. Kim çok öne çıkıyor, De Ligt ise geride kalmayı tercih ediyor. Hücuma baktığımızda Musiala sadece pas atma özelliğine sahip değil, koşusu ve driplingi var. Kanatları ve Kane'i söylemeye gerek yok zaten. Bunları göz önüne almak lazım. Okan Hoca, bu şifreleri çözüp savunmayı aşarsa galibiyete ulaşabilir." dedi.