FUTBOL

Mehmet Demirkol: "Galatasaray-Konyaspor maçı 80.dakikaya..."

Socrates Dergisi yorumcusu Mehmet Demirkol, son haftada oynanacak Konyaspor-Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı sözler kullandı.

Abone Ol

Mehmet Demirkol, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili çıkan eleştirileri de değerlendirdi.

"O ZAMAN TOP DOLAŞTIRIRLAR..."

"Konyaspor kaybetse bile herkesin ters bir skor alması gerekiyor ligden düşmesi için. Beraberlikte kesin kalıyorlar zaten. Galatasaray'a da beraberlik yeter ama geçen haftaki ruh haline bak şampiyonluğu doya doya kutlamak için yeter mi? Bir de öyle düşünelim. Geçen hafta derbiyi kaybederek tadı bozuldu. Ben Galatasaray favori diyorum, Fenerbahçe, Konya'da puan kaybetti ama gol beklentisi çok yüksekti ve çok kaçırdılar. Topu içeriye sokamadılar adeta. O yüzden geçtiğimiz 3 senede kaybettikleri Konyaspor'la şimdiki Konyaspor arasında fark var. Diyelim şöyle bir şey oldu; 80.dakikaya kadar beraberlik var o zaman orta sahada top dolaştırırlar. 2004'de Danimarka-İsveç maçına şahit oldum, bizzat stattaydım. 2-2 bitmesi gerekiyordu yağmur çamur derken maç 2-2 bitti."

"NE HOCA NE FUTBOLCU KALIRMIŞ"

"1 hafta öncesine kadar Okan Buruk için İtalya mı, İspanya mı konuşuluyordu. Şimdi mağlup olursa ortada ne hoca ne futbolcu kalırmış. Hemen mi değişiyor bu işler? Seneye üzerine ne koyabilirsin o zaman."

DERBİ OLAYLARI

"İşin tadı kaçtı. Çünkü Türk futbolunun yönetiminde sıkıntı var. Şimdi cezalar açıklanacak, 'Hallederiz, aman abi düşürürüz' muhabettleri dönecek." şeklinde konuştu.

Abone Ol