Galatasaray'ın eksiklerine değinen Mehmet Demirkol, kritik hakem kararları hakkında da konuştu.

"ÇOK FAZLA EKSİĞİ VARDI TAKIMIN"

"Okan Buruk'un maç sonu demeçlerine katılıyorum. Çok fazla eksiği vardı takımın. Ama bu sadece sana özgü bir durum değil diğer kulüpler de bunun sıkıntısını çekiyor."

"ZAHA'NIN KALİTESİNDE SORUN YOK AMA..."

"Wilfried Zaha'nın kalitesinde bir sorun yok ama Halil'le iyi bir ikili mi ona bakmak lazım. Kerem ve Halil o bağlantıyı daha iyi sağlıyordu. Geçen sene bu ikililer iyidi; Kerem-Icardi, Kerem-Mertens Rashica ve Boey bağlantısı ama bu sene onu göremiyoruz. Bunun sebebi de transferler. Davinson hariç diğerleri beklenen seviyeye çıkamadı."

"RAKİP ZATEN SANA GELEMİYOR"

"Bu sene Davinson-Abdülkerim ve Torreira iyi bir üçlü oluşturdu. Ama temel sorun bu değil. Rakip zaten sana çok gelemiyor. Temel sorun senin hücumda ikilileri, üçlüleri kurup rakibin savunmasını çalkalayamamak."

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

KEREM'İN KIRMIZI KARTI

"İlk kartı göremedim. İkincisi ise net sarı kart."

PENALTI POZİSYONLARI

"Sivasspor'un Kerem Demirbay'ın elle oynamasıyla kazandığı pozisyon kural gereği penaltı. Ama kendini sakınıyor bence olmamalı futbolun ruhuna aykırı. Abdülkadir'in düşüp elle oynadığı pozisyon da bana göre penaltı. Düşerken elle oynasa bir şey demezsin ama düşüp bir tur daha elini açıyor ve topla temas ediyor. Niye açıyorsun elini? Bunu tartışmam bile net penaltı. Ben VAR olsam uyarırdım. Halil'in ayağına vurulan pozisyon da bana göre penaltı. Ayakta veya yerden vurmuşsun ne farkı var? Baktığın zaman Galatasaray'ın net 2 penaltısı verilmedi. Kerem Demirbay'ın Sivassporlu futbolcunun temasıyla yerde kaldığı pozisyonda ise VAR'ın yapabileceği bir şey yok. Ben Zorbay Küçük'ün hakemliğini sevmiyorum."