Şansal Büyüka: "Okan Buruk, İsmail Kartal'a göre..." Şansal Büyüka: "Okan Buruk, İsmail Kartal'a göre..."

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ZANIOLO'DAN BEKLEMEK HAKSIZLIK OLUR"

"Galatasaray, Zaniolo'ya Icardi'nin rolünü vererek oynamamalı. Bunu yapmasını beklemek haksızlık olur. Zaman zaman santrfor oynayabilir fakat Icardi ile aynı rolü beklememek gerekir."

"GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞERSİN"

"O vuruş tarzı saçmalık ancak öyle olduğu için gol olduğunda hala konuşuluyor. Atamazsan panenkayı kaçırdığın anda gülünç duruma düşersin. Kaleci ayağıyla bile topu durdurabilirdi. Benim çözemediğim bir şey var. Kaleciler köşe seçiyor ama penaltıların 3'te 1'i merkeze geliyor. Kalecilerin neden bu kadar az merkezde durduğunu anlayamıyorum. Bazı oyuncular merkeze vurup garanti gol yapmayı tercih ediyor."

"GALATASARAY'IN BAŞINA ÇOK BÜYÜK BELA OLURDU"

"Fenerbahçe maçı kazanmış olsaydı eğer Gomis konusu, Galatasaray'ın başına çok büyük bir bela olurdu. Çünkü çok kötü idare edilmiş bir iş. Okan Buruk'tan duyduğum anda şunu düşündüm. 'Bu adam toksit bir adam. Bizim grubu bozuyor. Artık aramızda olmamalı.' Çünkü hiç beklemeden söyledi. 1 gün daha bekle. Belki ertesi gün çözülecek. İkincisi ise yönetim, Okan hocaya söylemesi için çok baskı yapmıştır. 'Adam 38 yaşında bizden konstrat istiyor. Yoksa oynamam diyor. Bizim bu işi çözmemizin yöntemi senin bu konuda bir şeyler söylemen.' Yoksa  bunları apar topar söylemeye hiç gerek yok. Af olayından sonra ise yönetim kaynaklı söylediği daha mantıklı geliyor." ifadelerini kullandı.