Mehmet Demirkol, Sanchez'in eksikliğiyle Galatasaray'ın tüm oyun planının değişeceğini ifade etti.

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"TORREİRA BUNU YAPARKEN ARKASINDA SANCHEZ VARDI"

"Lucas Torreira, Şampiyonlar Ligi'nde rakip yarı sahada en çok top kapan futbolcular arasında. Ama bunu yaparken arkasında Davinson Sanchez vardı. Önde bastığı zaman Sanchez arka tarafı hallediyordu. Yanında oynatacağın Ndombele en iyi döneminde bile rakibi takip etme, rakipten top kapma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Torreira'nın üstüne ekstra yük biner. O yüzden bir futbolcunun olmayışı Galatasaray'ın bütün kurgusunu değiştiriyor."

"ZAHA YIRTICI OYNUYOR"

"Bence ileride Mertens, Zaha, Ziyech ve Icardi oynamalı. Zaha, Manchester United maçlarında daha yırtıcı oynuyor. Savunmaya yardım eder, adam geçer, rakibiyle boğuşur. Çok ihtiyacı olacak Okan Buruk'un."

"FENERBAHÇE'DE GÖRÜYORUZ"

"Galatasaray'da Sanchez'in olmaması ve Angelino'nun savunma zaafı benim güvenimi törpülüyor. Eğer Sanchez olsaydı Galatasaray mutlak favori derdim. Yokluğu, hücuma çıkışları bile etkileyecektir. Fenerbahçe de görüyoruz haftalardır 2 oyuncunun eksikliğini yaşıyor."

"HIZLI HÜCUMA RAHAT ÇIKIYORLAR"

"Son haftalarda Manchester United, hızlı hücuma rahat çıkabilen bir takım olmaya başladı. Rashford'un eksikliği büyük avantaj ama Martial form tutmaya başladı. O yüzden Galatasaray'ın kontralara dikkat etmesi gerekecek."