Mehmet Demirkol, Süper Kupa'nın protesto edileceğine ilişkin çıkan iddiaları da yorumladı.

"FUTBOLCULARA YANSIMADI"

"Galatasaray iyi oynamadan tek farklı maçlar kazanıyor. Bu ruh halinin iyi olduğunu gösteriyor. Daha soğukkanlı kalabiliyorlar. Galatasaray'ın büyük yıldız diye transfer ettiği Zaha, Ziyech gibi gibi kaliteli oyuncular bir türlü ikilileri yakalayamadı. Mertens-Icardi, Kerem-Icardi bağlantılarını göremiyoruz. Evet bireysel becerileri yüksek ama uyum sorunu yaşadıkları belli. Pozisyon bulmakta zorluk çektiler. Galatasaray'ın Fenerbahçe'den farkı şu, Hatayspor akın akın gelirken seyirci panik olmadı haliyle futbolculara da yansımadı. Ama Kadıköy'de olsa başka şeyler konuşabilirdik. Bu durum Galatasaray'ı puan olarak öne çıkarıyor."

"ERDEN TİMUR'UN AÇIKLAMALARI KORKUNÇ!"

Fatih Altaylı'dan Dries Mertens'e övgüler Fatih Altaylı'dan Dries Mertens'e övgüler

"Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un son açıklamaları gerçekten korkunç laflar. Biraz daha birleştirici konuşabilirdi. Güvenlik sorunundan bahset, taraftar neden sahaya girdi önce bunları konuşmak gerekiyor. Roma - Galatasaray maçında olaylar çıktı. TFF Başkanı Haluk Ulusoy koridorda hafta sonu oynanacak maçları erteletti. Futbolun başında futbolu bilmeyen bir adam var. İki kulüp de sürekli birbirleriyle kavga ediyor. Durum bundan ibaret."

"GALATASARAY'DAN 10 TANE YEDİN NE OLACAK?"

"Ali Koç'un Genel Kurul'daki performansını doğru bulmuyorum. Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıktın Galatasaray'dan 10 tane yedin ne olacak? Kendi genç oyuncularını cezalandırmış oldun. O çocukların ne günahı var? Çıkma o zaman maça. Tamam TFF'nin ligi 1 hafta uzatması, sezon başında ertelediği maçları bu kez erteletmemesine ilkesel olarak itiraz edebilirsin fakat başka çözüm yolları aramalısın."

YABANCI HAKEM KONUSU

"Yabancı hakem, sömürge kafasıdır. Yunanistan'da Fatih Terim, Danimarkalı hakeme neler söyledi neler. 85 milyon kişiden 1 tane maçını yönetecek hakem yok öyle mi? Üstelik Premier Lig'den de değil, yabancı olsun da kim gelirse gelsin kafasındayız. Türk hakemleri iyi demiyorum ama bu kafayla düzelemeyiz." ifadelerini kullandı.