Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın transfer gündemine ilişkin çarpıcı bilgiler aktardı.

"BEK, ORTA SAHA, KANAT..."

"Galatasaray'ın kesin olarak hem sol bek hem de sağ bek transferine ihtiyacı var. Ayrıca orta sahada Kerem Demirbay'la oynayacak ve rotasyona derinlik katacak bir hamle gerekiyor gibi gözüküyor. Eğer Barış Alper veya Kerem Aktürkoğlu gidecekse kanat transferi de gerekebilir. Zaha giderse kanat bölgesine hamle sayısı 2'ye çıkar. Tete'nin ne yapacağı büyük bir soru işareti. Icardi'nin takımda kalacağını öğrendik. Demek ki oraya da alternatifi olabilecek bir isim yeterli."

"NDOMBELE'Yİ İSTİYORMUŞ"

"Mourinho, Tottenham'dan eski yıldızı olan Ndombele'yi çok istiyormuş. Galatasaray'dan ayrıldı diye biliyorum. Sözleşmesi bitti ve Tottenham'a geri döndü. Ben ilginç karşılamıyorum. Fransa Milli Takımı'nda oynamış ve Napoli, Tottenham, Lyon'da forma terletmiş oyuncudan bahsediyoruz. İlk geldiğinde herkesin ilgiyle baktığı bir transferdi."

"BÜYÜKEKŞİ KALACAK"

Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen KAP'a açıkladı Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen KAP'a açıkladı

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevine devam etmesini bekliyorum. Hatta 2032'ye kadar kalacak diyorlar. Servet Yardımcı gibi güçlü bir aday da çıksa yeniden seçilme ihtimalini çok yüksek görüyorum." ifadelerini kullandı.