Mehmet Demirkol, TFF'nin yaptığı son açıklamayı sert bir dille eleştirdi.

Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi

"REZİL OLDUK"

"Neredeyse bütün Avrupa ve Dünya bu konuyla ilgilendi. Rezil olduk yani. TFF açıklamasında uluslararası organizasyon diyor ama bu uluslararası bir organizasyon değil. FIFA'yı ilgilendirmez, TFF'yi ilgilendirir. Maçın neden oynanmadığına dair herhangi bir açıklama bile yok. Her hoşunuza gitmeyeni vatan haini ilan etmekten vazgeçin artık."

"YA İŞBİLMEZLİK YA DA SABOTAJ"

"Sosyal medya olmasa sadece TV'deki programlara baksak maçın oynanacağını düşünüyorduk. Işıklar kapandıktan sonra anladı herkes. Maçı oynatmayan taraf da biz değiliz, Suudiler. Işıkları kapattılar ve maç iptal oldu. Burada iki ihtimal var ya olağanüstü işbilmezlik ya da sabotaj."

"PAZARLIK HALİNE GETİRMEK SORUN"

"İlla her maça Atatürk formasıyla veya tişörtüyle çıkmak zorunda değilsin. Ama bunu pazarlık haline getirmek sorun. Biraz dürüst olun işin perde arkasını anlatın Allah aşkına."

"MUHTAR YAPSA GÖREVİNDEN ALIRLARDI"

"Son 20-25 günde kulüp başkanı sahaya indi hakem dövdü, sonra diğer kulüp başkanı sahaya inerek takımını sahadan çekti. Süper Kupa oynanamadı. Bu 3 şeyi yapan insanlar nasıl görevin başındalar? Dışarıya komplo kuruluyor diyorlar. Ne yapıyorsanız siz yapıyorsunuz yönetemiyorsunuz ki. Şu olanları Apartman yöneticisi veya muhtar yapsa görevinden alırlardı. Bu kadar liyakatsizlik Dünya'nın hiçbir ülkesinde olamaz." şeklinde konuştu.