Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda çok avantajlı olduğunu, Demirkol ise Sarı-kırmızılı takımın eski formunda olmadığını aktardı.

RIDVAN DİLMEN'İN TESPİTLERİ

"Lig artık bitmiştir

"Galatasaray ve Beşiktaş, Kadıköy'de 7 gol attı. Bir o kadar da kaçırdı. Ligin ilk haftası Ümraniyespor maçından bile görülebilecek bir tabloydu bu. Psikolojik şartları düşündüğünüz zaman bitmiştir. Beşiktaş da lig ikincliği için Fenerbahçe'den daha avantajlı durumda bana göre. Bu puan farkı ancak kırmızı kar yağarsa kapanır artık."

"Şampiy diyorum"

"Şampiyon kelimesinde 8 harf var. Galatasaray için 'Şampiy" diyorum. Sadece 'O ve N' harflerini bıraktım." şeklinde konuştu.

MEHMET DEMİRKOL'UN TESPİTLERİ

"Ritim bozuldu"

"Icardi ve Mertens'teki düşüş bence şundan kaynaklanıyor. Üst düzey yabancı oyuncular, 'Burası galiba biraz fazla kolay lig' izlenimine kapılıyor. Bir de arada ritim bozuldu."

Jurgen Klopp şans vermiyor, Galatasaray görüşüyor Jurgen Klopp şans vermiyor, Galatasaray görüşüyor

"Icardi'nin sorunu var"

"Icardi'nin konsantrasyon sorunu var. Bunu görüyoruz. Öve öve bitiremediğimiz adam ve Rodrigues'in yetiştiği pozsiyon olacak iş değil. Barış Alper Yılmaz, onu yapsaydı adamı perişan ederdik. Bu konsantrasyondan. Icardi, bunu kötü yapmaz. Orada en azından penaltı alırdı. Çünkü bir hamlelik işi vardı."

"Torreira üst düzey oynuyor"

"Icardi - Mertens merkezi bozulduğu zaman geneli çok etkiliyor. Sadece bir kişi etkilemiyor, Torreira... Adam biçerdöver gibi oraları tarıyor. Galatasaray tutamayabilir. Zaten ciddi teklifler var. Hakikaten çok üst düzey oynuyor. Bu yaşta alınmasından olayı  tebrik ediyorum. Etrafındaki herkesin performansını değiştiriyor." ifadelerini kullandı.