Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol'un Galatasaray'la ilgili yaptığı yorumlardan öne çıkanlar şöyle...

"İKİ ATAK ÜST ÜSTE YAPAMADI"

"Galatasaray takımı iki atak üst üste yapamadı. Özellikle Fenerbahçe orta sahası, Galatasaraylı oyunculara büyük üstünlük sağladı. İlk yarıda Barış Alper'in kafa vuruşu dışında pozisyon yok. Galatasaray, Fenerbahçe'nin düzenini bozamadı ne savunmayı ne orta sahayı çalkalayabildi."

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

"BU ORTAMIN HİÇBİRİ SAĞLANMAZDI"

"Mert Hakan'da bunlar var. Ama her şeyden ziyade Türk futbolunda ciddi bir otorite boşluğu var. Doğru düzgün TFF Başkanı olsa hiçbirini yapamazsın. Ne tahrik olur ne küfür olur. Bu ortamın hiçbiri sağlanmazdı. Güvenlik de güvenlik değil. Bu istenen bir şey futbolcu da rahat hareket ediyor, tribünler de rahat hareket ediyor."

MAÇ SONU ÇIKAN OLAYLARA DAİR

"Acayip. Çıkın dövüşün kardeşim o zaman. Bu işin başrolü siz değilsiniz. Başrol taraftar ve futbolculardır. Başka bir rol yok. Sizin öneminiz nedir? Bırakın topçular oynasınlar. Yöneticisi, gazetecisi, sosyal medyası trolledi işte. Abuk subuk tipler türedi artık. Vallahi olacak iş değil."

"AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU İSTERLER"

"Torreira ve Fred'e 'Lig şampiyonluğu mu, Konferans Ligi şampiyonluğu mu?' diye sorsalar Avrupa şampiyonluğunu isterler. Geçen sene tüm Avrupa ülkesi Konferans Ligi şampiyonunu bilir ama Türkiye ve Yunanistan Ligi'nde kim şampiyon oldu hatırlamaz." dedi.