Mehmet Demirkol'un Sarı-kırmızılılarla ilgili öne çıkan demeçleri şöyle...

"HATALI KARAR"

"Wilfried Zaha'nın golündeki faul, bence hatalı karar. Adamın hatt-trick'i gitti. Bu faullerin herhangi standartı yok."

Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..." Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..."

"SON DERECE BAŞARILI OLDU"

"Okan Hoca'nın Barış'ı ileri kanada, Kaan Ayhan'ı sol beke atması rakiple alakalı bir durum. Visca'yı durdurdu. Son derece başarılı oldu. Galatasaray'ı eleştirebileceğimiz hiçbir şey yok. Daha ağır bir galibiyet alabilirdi."

"ZAHA KENDİNİ BAŞROLE KOYMAK İSTİYOR"

"Skor yapanların dışında, Barış dar alanda çok iyi futbol ortaya koydu. Zaha'nın da santrfor oynayabileceğini söylüyorduk. Güçlü bir oyuncuydu. Barış, Mertens ve Kerem'le hücumda ikilileri kurdu, iyi bağ oluştu. Kendini başrole koymak istiyor. Manchester United ve Milli Takımda bu sıkıntıları yaşamıştı."

"YILIN GOLLERİNDEN BİRİSİ OLACAK"

"Kerem'in yokluğunda değeri daha iyi anlaşılıyordu. Bugün attığı gol, yılın gollerinden birisi olacak. O topu kolay kolay çıkartacak bir adam yok ligimizde."

"GALATASARAY'DAN BANA CEVAP GELDİ!"

"Geçen hafta Okan Buruk'un maaşını alamadığını söyledim. Herkes benim demeçlerimi gündem haline getirdi. Halbuki FIFA'nın Süper Lig takımlarından o konuya geldim direkt Galatasaray'ı hedef almadım. Benim dememle de bir kombineli taraftar maç izlemeyi mi bırakacak? Öyle bir şey yok. Tamamen sosyal medyanın algısı. Galatasaray'dan bana cevap verdiler. Okan Buruk maaşını takır takır zamanında alıyormuş. Maaşlar 2-3 ay gecikmeli de olsa ödeniyor. Geçen sene zarar açıkladılar, bu sene kâr elde ettikleri için geçen senenin açıklarını kapatıyorlarmış." ifadelerini kullandı.